Heb je geld gewonnen bij Unibet Bingo? Dan wil je dit waarschijnlijk het geld op je rekening laten storten. Dit kan je op verschillende manieren doen, maar hoe werkt dit precies? Waar moet je precies op letten?

Wat is Unibet Bingo?

Unibet is een bedrijf waar je vroeger kon gokken op sportwedstrijden. Dit kon je telefonisch doen en als je goed gokte, leverde je dat veel geld op. Tegenwoordig is het een website, waar je online op je sportwedstrijden kunt gokken. Behalve het gokken op sportwedstrijden, kun je er ook bingo spelen. Dit doe je tegen andere mensen en het principe is simpel. Je speelt bingo, zoals je dit gewend bent, en wanneer jij de eerste bent met een volle kaart, kun je hier geld mee winnen. Hoe meer mensen er meespelen, hoe hoger het bedrag is dat je kunt winnen. Ook zijn er allerlei leuke jackpots die te winnen zijn. Behalve bingo zijn er ook andere casinospellen te spelen bij Unibet Bingo. Wanneer je dus eens wat afwisseling wilt doen, is Unibet Bingo een geweldige site, omdat er meer te doen is dan alleen Bingo.

Geld gewonnen

Het is natuurlijk heel fijn wanneer je een geldbedrag hebt gewonnen bij Unibet Bingo. Je kunt dit opnieuw inzetten om bingo mee te spelen. Ook kun je het inzetten om bijvoorbeeld op sportwedstrijden te gokken. Maar de kans is groot dat je het geld opĀ  je account wil laten storten. Hoe doe je dit?

Geld laten uitbetalen bij Unibet Bingo

Als je tenminste 15 euro op je Unibet Bingo account hebt staan, dan kun je dit laten uitbetalen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een bankoverschrijving, via je creditcard, Skrill en Neteller. In de meeste gevallen kost het maximaal 48 uur tot je je geld op je rekening hebt staan. Het is allemaal heel makkelijk om te doen, omdat je gewoonweg de instructies op je scherm volgt.