Bij Unibet Bingo kun je bingo spelen voor geld. Dit is helemaal niet moeilijk om te doen en je hebt simpelweg een account nodig. Hoe werkt dit precies bij Unibet Bingo? Waar moet je zoal op letten?

Wat is Unibet?

Unibet is van oorsprong een bedrijf waarbij je via de telefoon kon gokken op de uitslagen van sportwedstrijden. Het bedrijf is erg met haar tijd meegegaan. Tegenwoordig is het namelijk een website waar je kunt gokken op sportwedstrijden. Behalve deze weddenschappen, zijn er ook casinospellen te spelen bij Unibet. Eén van de mogelijkheden is om er ook bingo te spelen. En hier kun je ook nog geld mee winnen. Juist omdat Unibet zoveel verschillende opties heeft, is het een zeer leuke pagina. Zo ben je niet beperkt tot alleen het spelen van bingo, maar kun je ook de andere spellen en mogelijkheden proberen bij Unibet Bingo.

Geld storten

Om mee te kunnen spelen bij bingo is het belangrijk dat je geld op je account hebt staan. Dit kun je op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld met een creditcard, Paysafecard of Skrill. Je kunt al vanaf 10 euro een bedrag storten op je account. Daarna kun je bingo spelen door bingokaarten te kopen. Dit kan al vanaf 10 cent per bingokaart.

Bingo spelen

Door bingo te spelen kun je geld winnen. Er zijn meerdere manieren om geld te winnen. Zo kun je al wat winnen als je als eerste een rij of volle kaart weet te krijgen. Als je dit lukt dan win je al geld. Er is ook een jackpot te winnen die behoorlijk hoog kan worden.

Loyaliteitsprogramma

Extra geldprijzen kunnen worden gewonnen via het loyaliteitsprogramma van Unibet. Hoe langer je lid bent bij Unibet, hoe meer punten je krijgt. Door gewoon bingo te spelen krijg je ook al meer punten. Ook voor het storten van geld krijg je punten. En wanneer je genoeg punten hebt, mag je een keer draaien aan het Rad van Fortuin. Hier zijn waanzinnige prijzen mee te winnen. Wees dus actief bij Unibet en je maakt kans op extra geldprijzen!