Unibet Bingo is een website waar je bingo op kunt spelen. De te winnen prijzen kunnen behoorlijk hoog oplopen en het spel is ook nog eens heel leuk om te spelen. Wat kun je precies op Unibet Bingo?

Wat is Unibet Bingo?

Unibet Bingo is van oorsprong een bookmaker, uit de periode waar het wedden nog via de telefoon ging. In 2000 was het bedrijf internationaal bekend en beschikbaar in zeker twaalf talen. Sinds 2006 is er ook een online Unibet Bingo beschikbaar, waar iedereen zich voor kan aanmelden om mee te spelen. En wanneer je meespeelt, dan kun je er ook flinke geldbedragen mee winnen. De jackpot kan behoorlijk hoog oplopen. Tijdens het spel is het ook mogelijk om in de chatbox met andere spelers te chatten. Op deze manier kun je wat nieuwe contacten opdoen.

Bingo

Er zijn verschillende bingovarianten die je op Unibet Bingo kunt spelen. Zoals met 75 ballen, met 90 ballen of een speciale snelle ronde. Zoals bij ieder bingospel is het de bedoeling om als eerste een lijn, patroon of volle kaart te scoren. In de kamer is een jackpot en deze stijgt iedere keer wanneer er een kaart wordt gekocht. Het bedrag hiervan kan dus erg hoog worden. Ook met de eerste lijn, patroon of volle kaart kun je geldprijzen winnen. Het bedrag hiervan is erg afhankelijk van het aantal spelers in de kamer op dat moment. Hoe meer spelers, hoe kleiner de kans is dat je wint en hoe hoger het bedrag dus wordt dat je kunt winnen. Soms kan het dus lonen om in een kamer te gaan waar veel spelers in zitten.

Account aanmaken

Een account aanmaken is gratis op Unibet Bingo. Om mee te kunnen spelen is het echter wel nodig om geld te storten. Voor de eerste storting krijg je wel een mooie bonus, namelijk 200 procent extra speelgeld. Stort je dus 10 euro, dan krijg je nog eens 20 euro speelgeld extra. Met dit geld kun je eveneens geld winnen op Unibet.

Loyaliteitsprogramma

Hoe langer je lid bent en hoe meer je speelt op Unibet Bingo, hoe meer punten je krijgen bij het Loyaliteitsprogramma. Het krijgen van punten is ontzettend gemakkelijk. Je hoeft namelijk enkel bingo te spelen om de punten te krijgen. Heb je genoeg punten? Dan mag je een keer draaien aan het Loyalty Wheel. Hiermee kun je extra speelgeld verdienen, dat je weer kunt inzetten tijdens een potje bingo.

Geld storten

Hoe kun je nou eigenlijk geld storten op Unibet Bingo? Dit kan eigenlijk op verschillende manieren. Namelijk:

  • Creditcard
  • Neteller
  • Paysafecard
  • Skrill
  • Ukash

Houd er rekening mee dat je niet bij elke manier van geld storten direct geld op je account hebt. Bij bankoverschrijving kan het bijvoorbeeld even duren. Zorg er bij de bankoverschrijving ook voor dat je de omschrijving precies overneemt, zonder een fout. Anders kan het geld niet aan je account worden gekoppeld. Bij de Paysafecard worden extra transactiekosten van 3 procent in rekening gebracht, dus hier moet je ook eventjes bij stilstaan.

Geld laten storten

Lukt het je om als eerste bingo te scoren of win je zelfs een hoge jackpot? Dan wil je het geld natuurlijk laten storten op je account. Dit kan op verschillende manieren, namelijk:

  • Bankoverschrijving
  • Creditcard
  • Neteller
  • Skrill

Waar je rekening mee moet houden, is dat het geld nooit direct op je account staat. Bij de bankoverschrijving en creditcard duurt het meestal een halve week tot een week. Maak je het geld over via Neteller of Skrill, dan krijg je het meestal binnen 48 uur gestort. Voor elke stortingsmogelijkheid, geldt er een minimum stortingsbedrag van 15 euro.

Andere spelletjes

Wil je ook eens wat anders doen dan enkel Bingo? Dan zit je bij Unibet Bingo goed. Behalve bingo kun je er namelijk ook nog allerlei andere casinospellen spelen. Ook kun je meedoen aan allerlei weddenschappen. Zo heb je lekker veel afwisseling. Lukt het jou om te winnen? Dan valt ook hier geld mee te winnen. Ook kun je met de andere spelen op Unibet Bingo punten verdienen voor het loyaliteitsprogramma. Je hoeft deze extra spellen natuurlijk niet te spelen. Wanneer jij graag alleen bingo wilt spelen, dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk.