de website van trendiebingo
De website van TrendieBingo

TrendieBingo kan worden gezien als een zeer sfeervolle en leuke bingowebsite waar je terecht kunt. Je maakt natuurlijk kans op hoge geldprijzen. Is er ook een speciale TrendieBingo Mobile App die geschikt is voor de mensen die graag op de mobiel bingo willen spelen? Zo ja, hoe werkt dat dan?

Meld je aan bij TrendieBingo

Wat is TrendieBingo?

Om bij het begin te beginnen: wat is TrendieBingo nou eigenlijk? De website van TrendieBingo is erg populair. Gebruikers kunnen er een account aanmaken en heel gemakkelijk meespelen met een potje bingo. Zo’n account aanmaken kan volledig gratis, al kun je er wel voor kiezen om geld te storten waar je mee kunt spelen. Er zijn echter ook opties om met gratis speelgeld te spelen. Dit gratis speelgeld krijg je bijvoorbeeld door een account aan te maken, maar ook door je e-mailbox goed in de gaten te houden. Iedere maand wordt er namelijk via de e-mail bonuscode naar je verzonden. Deze code kun je verzilveren op je account voor gratis speelgeld. Wanneer je bingo op TrendieBingo speelt, is het mogelijk om er geldprijzen mee te winnen. De bedragen kunnen hoog oplopen tot soms wel duizenden euro’s. Normaal gesproken speel je het spel op je computer. Is het daarnaast ook mogelijk om het op je mobiel te spelen, zodat je ook onderweg lekker kunt genieten van TrendieBingo?

Voordelen van bingo op je mobiel

Een groot nadeel van de computer is natuurlijk dat je het hele apparaat moet opstarten voor slechts één spelletje. Mensen hebben tegenwoordig allemaal wel een mobiele telefoon bij zich. Het zou natuurlijk heel makkelijk zijn wanneer je altijd en overal bingo op TrendieBingo kan spelen. Bijvoorbeeld wanneer je in de wachtkamer zit te wachten op een afspraak, of wanneer je een stuk met de trein kan reizen. Het is veel gemakkelijker om tussendoor te doen.

Doe nu mee met de mobiele bingo van TrendieBingo, klik hier

TrendieBingo Mobile App

Heeft TrendieBingo een Mobile Bingo App? Nee. Maar dit betekent niet dat je je mobiel niet kunt gebruiken om bingo te spelen. Je kunt namelijk via je browser gemakkelijk naar de website gaan. Wanneer je dan inlogt op je account, kun je vanaf deze browser gewoon het bingospel spelen. De website zorgt er zelf voor dat deze automatisch wordt aangepast naar het formaat van je mobiel. Het mooie is dat dit je geen geld kost. Je betaalt alleen voor de eventuele mobiele internetkosten, maar wanneer je ergens gebruikmaakt van bijvoorbeeld WiFi dan kost het je niets.

Waar moet je telefoon aan voldoen?

Je hebt sowieso een smartphone nodig om bingo te kunnen spelen. Ook is het belangrijk om goed in de gaten te houden dat je je mobiel horizontaal moet draaien. Het kan zijn dat je scherm dan niet automatisch meedraait. Dit moet je dan instellen op je mobiele telefoon. Waar deze instellingen zitten, is bij iedere telefoon anders, dus bekijk hier de handleiding van je telefoon voor.

Geld storten

Ook vanaf je mobiel kun je geld storten op je account op TrendieBingo. Dezelfde betalingsmogelijkheden gelden hier dan ook.

Kun je ook winnen?

Als je gebruikmaakt van TrendieBingo op je mobiel, dan kun je hier – net zoals op de computer – gewoon geld mee winnen. Je moet dan als eerste een lijn, patroon of volle kaart zien te krijgen. Ook maak je kans op bijvoorbeeld de jackpotten en andere extra geldprijzen. Er is dus geen verschil aanwezig of je het spel nou op je computer of op je mobiel speelt. Je kunt dus heel gemakkelijk altijd en overal een potje bingo spelen.

Bezoek de website van TrendieBingo