Bij TrendieBingo is het mogelijk om te kienen. Dit is een variant van bingo die veel mensen liever spelen dan gewoon kienen. Hoe kun je dit spelen bij TrendieBingo? Waar moet je zoal op letten?

Informatie over TrendieBingo

TrendieBingo is een online bingosite. Hier kun je terecht voor een ontzettend leuk spel bingo. Je zult al snel ontdekken dat je dit spel met andere mensen kunt spelen en in de chatbox met elkaar kunt overleggen over het spel. Hierdoor kun je mooie connecties maken en een gezellige tijd hebben tijdens het spelen. En dat is nog niet alles. Je kunt namelijk ook fantastische geldprijzen winnen. Zo is er altijd wel een jackpot te winnen bij TrendieBingo en zijn er regelmatig evenementen met extra geldprijzen. Aanmelden bij TrendieBingo is gratis en bij aanmelding krijg je meteen al 5 euro aan speelgeld dat je gratis kunt gebruiken. Alleen wanneer je geld wilt storten op je account, kost het je daadwerkelijk geld. Je zit dus nergens aan vast.

Wat is kienen?

Kienen lijkt veel op bingo, maar is toch net even wat anders. Kienen wordt bijvoorbeeld gespeeld met 90 ballen en niet met 75 ballen. Ook is het grit waar je op speelt anders dan bij gewone bingo. Het grit bestaat uit drie rijen met op iedere rij negen vakjes. Vijf van deze vakjes zijn willekeurig ingevuld. Net als bij bingo worden er om de beurt willekeurige ballen met een cijfer getrokken en deze kun je afstrepen op je kaart.

Kienen bij TrendieBingo

Bij TrendieBingo is het zeker mogelijk om online te kienen. Dit kun je doen bij de speciale bingokamers waar kienen wordt gespeeld. Deze vind je onder de noemer 90 ballen bingo. Hier kun je gewoon meespelen en net als bij de bingospellen met 75 ballen enorme geldbedragen winnen. Er is altijd tenminste één bingokamer actief waar je kunt kienen. Vaak zijn er zelfs meer kienkamers actief, maar dit is afhankelijk van het tijdstip waarop je speelt.

Speciale evenementen

Voor het kienen zijn er bij TrendieBingo regelmatig speciale evenementen. Dit kan bijvoorbeeld een evenement zijn waar een gegarandeerde jackpot valt. Soms vallen er zelfs meerdere jackpots. Dit soort evenementen zijn meerdere keren per week en soms worden er ook nog eens extra evenementen georganiseerd. Informatie over de evenementen staat altijd op de site, maar wordt ook aangekondigd via bijvoorbeeld je e-mail.