Wil jij geld winnen bij TrendieBingo? Wanneer je ervoor kiest om bingo te spelen voor geld bij TrendieBingo, dan zijn er bepaalde zaken waar je op moet letten. Zo kun jij extra geld winnen en er misschien zelfs vandoor gaan met de jackpot. Waar moet je op letten?

Wat is TrendieBingo?

TrendieBingo is een website waar je bingo kunt spelen. Het is een site waar je je voor kunt aanmelden. Dit is geheel vrijblijvend en je hoeft niet bang te zijn dat je meteen geld hoeft over te maken naar de website. Je hoeft dit namelijk niet te doen en kunt er ook voor kiezen om enkel met speelgeld te spelen. Iedere week krijg je namelijk een gratis bonuscode per e-mail opgestuurd. Wanneer je deze in je account verzilverd, krijg je gratis speeltegoed. Hoe hoog dit bedrag is, zal per week verschillend zijn. Ook kun je natuurlijk zelf geld storten op het account. Dit kan op verschillende manieren, zoals je credticard of Paysafecard. Je kunt ook een lager bedrag overmaken door te betalen per sms of per telefoongesprek.

Hoe kun je geld winnen?

Geld winnen bij TrendieBingo kan door de eerste in een speelkamer te zijn die een lijn, patroon of een volle kaart weet te krijgen. Hoeveel je precies wint, staat altijd netjes aangegeven in de kamer. Het is altijd afhankelijk van het aantal spelers hoeveel geld je ermee kunt winnen. Hoe meer spelers er zijn, hoe hoger het bedrag is dat te winnen valt. Er is ook nog een jackpot te winnen. In iedere kamer zit een jackpot, dus je kunt zelf bepalen in welke kamer je meespeelt.

Jackpot

De jackpot kun je alleen winnen wanneer je in de afgelopen maanden tenminste één keer geld op je account hebt gestort. Om de jackpot te winnen, moet je een volle kaart binnen een aantal ballen zien te halen. Als je dit lukt, win je de jackpot. Soms wordt vooraf aangekondigd dat de jackpot gegarandeerd zal vallen in een bepaald kanaal. Zorg dat je er dan bij kunt zijn, zodat je een grotere kans hebt om de jackpot te winnen.