de website van trendiebingo
De website van TrendieBingo

Hip, fris, trendy. Bingo!
Trendiebingo.com is raak, het is de meeste bijzondere internetplek om bingo te spelen. Dat is een leuk begin. Er is veel meer. Natuurlijk begint dat met de basis, het spelen van het spel bingo. Dat gebeurt meer dan actief, het is interactief geworden via TrendieBingo.com. Het is daarom ook en vooral een plek waar frisse, hippe, trendy mensen elkaar ontmoeten en in open contact komen.

Meld je hier aan bij TrendieBingo en ontvang gelijk 5 euro gratis speeltegoed

Een hip concept!

Trendie heeft de online bingowereld flink opgeschud en blijft dat doen. De focus ligt bij trouwe deelnemers, die daarvoor worden beloond. Dat is het loyalty-programma, met verschillende bonussen. Leuk en aardig, als het de moeite waard is en dat is het zeker! Met meer dan 200 spelmogelijkheden en ook met chatrooms, voor algemene en voor persoonlijke gesprekken, voor wie dat wil. Voor allerlei uitwisselingen dus, tussen mensen, met webcams, zodat je kunt zien wie je voor je hebt. Dat voelt fijner dan anoniem.

Bonussen van TrendieBingo

bonussen bij trendiebingo
Bonussen bij TrendieBingo

Om het nog interessanter te maken zijn er bonussen. €5 om te beginnen als je je inschrijft, zonder verdere verplichtingen, ter kennismaking. Na je inschrijving wordt dit tegoed direct op je account gezet.

Verder ontvang je een 200% welkomstbonus over je eerste inleg, die dus eigenlijk wordt verdrievoudigd en je een mooie start geeft. Met ook nog 50% herhalingsbonussen, via e-mail. Wanneer je deze bonus code gebruikt dan krijg je bij iedere euro een halve euro extra bijgeschreven.

Is dat verbazingwekkend? Ja, dat is het zeker. Wanneer je goed gebruik maakt van de bonus codes van TrendieBingo dan kan je vele extra euro’s aan gratis bingo bonussen verkrijgen. Houdt dit dus in de gaten!

Begin goed bij TrendieBingo en meld je aan voor deze mooie bonussen!

Loyaliteitsprogramma voor trouwe TrendieBingo’ers

loyaliteitsprogramma van trendiebingo
Loyaliteitsprogramma

Het loyaliteitsprogramma voor regelmatige spelers is ook al verbazingwekkend. Als je kijkt op de Loyaliteitspagina is daar te vinden hoe je bij ons een “Trendie” kunt worden. Op onze pagina’s zie je ook de andere bonussen, zoals de Bouncing Bonus. Daar wordt je reactiesnelheid getest met een simpele druk op een knop. Verder is er de extra 15% die je bij winst kunt ontvangen. Al je vragen daarover worden helder beantwoord.

Speel ook mee voor de extra’s, meld je hier aan

Eenvoudig en snel opwaarderen

Opwaarderen gaat eenvoudig en snel, via online-betalingen en dus pas als jij het daarmee eens bent. Voorbeelden zijn Visa, MasterCard, Maestro. Die mogelijkheden zijn allemaal en duidelijk te vinden op TrendieBingo.com, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. We willen het graag zo leuk mogelijk voor je maken en ook zo houden.

Ruime keuze uit bingo en casino spellen

Welke bingospellen allemaal aangeboden is prima en overzichtelijk te vinden op de website, waar je ook je aanvullende vragen kunt stellen. De basisspellen, sport, instant spellen, tafelspellen en meer, met een duidelijke onderverdeling. Het zijn er al met al meer dan 200, dus voor hier teveel om op te noemen.

Voor meer informatie

Hoe het bingospel werkt is natuurlijk ook te vinden op de website. Bingo gaat om de winnende nummers. Dat vraagt om inzicht, om aandacht en om reactiesnelheid. Het gaat om je tegenstanders en het gaat vooral om jou. Hoe sneller je ziet en denkt, hoe groter je kansen om te winnen. Veel succes en ook veel speelplezier, tot ziens op TrendieBingo.com!

Bezoek de website van TrendieBingo