website van shinybingo
Bingo spelen bij ShinyBingo

Naast het spelen van online bingo voor het vermaak, vallen er natuurlijk aardige winsten te behalen. Het is dus ook zeker van belang te weten hoe bij ShinyBingo het uitbetalen wordt aangepakt. Om te beginnen kan in de eigen account op elk moment een correct totaaloverzicht worden bekeken; van het aantal gespeelde en gewonnen bingopartijen (Games Played), de stand van het bonuskrediet (Bonus Report) en de gedane stortingen en opnames (Transactions/Withdraw Funds). Deze tabellen worden direct na elk spel en elke transactie automatisch bijgewerkt.

Speel nu mee met echt geld bij ShinyBingo

Hoe en wanneer

geld laten uitbetalen
Geld laten uitbetalen

Opnames kunnen aangevraagd worden op basis van het beschikbare bedrag aan contanten, bij ingelogd zijn links beneden onder ‘Your Balance Summary’ weergegeven als ‘Cash’, als er minimaal 25 euro beschikbaar is. Het aanklikken van de ‘Transactions’ of de ‘Withdraw Funds’ optie opent het opnamescherm en de transactiegeschiedenis. Helemaal bovenin wordt er aangegeven of er een opname mogelijk is.

Het aangevraagde bedrag wordt in principe overgemaakt naar de eigen bank. Om een uitbetaling aan te vragen dienen derhalve eerst in het linkermenu, onder ‘My Profile’, de bankgegevens correct te zijn ingevuld. Dit betekent ook dat per keer maximaal 5000 euro kan worden uitgekeerd omdat dit ook het limiet van de banken is. ShinyBingo rekent uiterlijk 3-5 werkdagen voor de overschrijving, inclusief de eigen verwerking en die van de bank.

Laat je winsten uit de bingo uitbetalen, meld je nu aan.

Gevolgen voor bonustegoed

Waar goed op gelet moet worden is in hoeverre er nog actieve bonussen aan het gestorte tegoed verbonden zijn die conform het reglement van ShinyBingo moeten worden rondgespeeld. Hoe vaak dit nog moet gebeuren wordt per bonus nauwkeurig door ShinyBingo bijgehouden onder ‘Bonus Report’. Zolang deze bonussen niet zijn vrijgespeeld loopt men namelijk de kans ze weer te verliezen. Dit valt eventueel na te lezen in de algemene voorwaarden onder inzetvereisten (Wagering Requirements).

Waar het op neerkomt is dat een stortingsbonus 6 keer moet zijn gebruikt om bingo te spelen. Daarna wordt de bonus vrijgegeven en met de eventueel daaraan verbonden winsten naar de contanten overgedragen waarvandaan er uitbetalingen kunnen worden gedaan. Om de bonussen te behouden moeten alleen de bedragen gewonnen bovenop de gestorte contanten opgenomen worden. Voor het spelen bij ShinyBingo wordt eerst het contante tegoed opgebruikt, waarna het bonustegoed als reserve dient voordat er weer stortingen nodig zijn.

Aanvullende uitbetaalinformatie

Een paar andere zaken uit de algemene voorwaarden waar we graag op wijzen:

  • Zorg voor correct ingevulde naam-, adres- en bankgegevens, met name op het moment van het aanvragen van een uitbetaling.
  • Omwille van de veiligheid, onder andere om het onder de leeftijdsgrens spelen tegen te gaan, worden deze identiteitsgegevens gecontroleerd en dienen de speler’s ShinyBingo gegevens met die van de bank overeen te komen. Is dit niet het geval dan ontstaat er vertraging terwijl er een extra controle wordt uitgevoerd. Hiertoe wordt contact met de speler opgenomen.
  • Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor eventueel over de winsten te betalen kansspelbelasting. Voor de goede orde: dat is 29% van gewonnen bedragen boven de 454 euro.
  • Er wordt geen rente betaald over opgebouwd contant tegoed, hoe lang dit ook blijft staan.
  • Bij langdurige inactiviteit worden de contanten overgemaakt met gebruik van de laatstbekende bankgegevens (die ook om die reden in orde dienen te zijn).

uitbetaling scherm bij shinybingo