Hier gaan we de spelvorderingen behandelen bij ShinyBingo. Inzicht in het eigen spelgedrag is belangrijk, om het maximum te kunnen halen uit alle voordelen die ShinyBingo biedt. Inzicht in bijvoorbeeld de opwaarderingen van het tegoed, het aantal gekochte bingokaarten, de speelhistorie en – niet te vergeten – de gewonnen geldprijzen. Eerst nog even inzage in de volgorde van zaken bij ShinyBingo.

Maak nu een account aan bij ShinyBingo

ShinyBingo trapsgewijs

 • Account openen. Aanmeldingsbonus van €5 wordt bij het bonustegoed geschreven.
 • Spelen met bonustegoed (in de 75-bal kamers en de 90-bal kamers; direct – tijdens elk spel – kans op de progressieve jackpots, zowel die van de gekozen kamer, als de grote ‘Money Mountain’ progressieve jackpot; direct deelname aan het loyaliteitsprogramma). Gewonnen bedragen komen bij het bonustegoed.
 • 1e storting. Bijschrijving van welkomstbonus ter waarde van 300% bij het bonustegoed.
 • Spelen met geld (nu kan er ook in de Gratis Kamers en Toernooi Kamers met gegarandeerde jackpots gespeeld worden).
 • Gewonnen geldbedragen opnemen boven de stortingsbedragen, zodat het bonustegoed intact blijft.
 • Bij onvoldoende contantensaldo, spelen met geld èn bonustegoed. Gewonnen bedragen worden verhoudingsgewijs bijgeschreven bij de contanten en bij het bonustegoed.
 • Bij geen contantensaldo, spelen met bonustegoed. Winsten gaan weer alleen naar het bonustegoed.
 • Bonustegoed wordt bij voldoende keer rondgespeeld te zijn, met de daaraan verbonden winsten, overgezet in contanten en kan worden opgenomen.
 • Ondertussen worden er – via de e-mail – nog meer bonussen beschikbaar gesteld: gratis bonussen van €2, opwaardeerbonussen van 50% tot 100% en ook met het refereren van vrienden maakt men kans op prijzen.

Bonussen rondspelen
De sleutel tot omzetting van het bonustegoed in contanten is het vereiste aantal keren rondspelen van de opgestreken bonussen in bingopartijen met minimaal 5 spelers. Met minder telt niet. Voor de ‘Type 1’ bonussen (de stortingsbonussen) geldt 6 keer, voor de ‘Type 2’ bonussen (de gratis bonussen) 10 keer. Dit is vastgelegd in het algemeen reglement van ShinyBingo en is natuurlijk ook terug te vinden onder de bonusbepalingen (Bonus Terms and Conditions).

vrijspelen van de gratis bonus welke je bij aanmelding krijgt
Voortgang van het vrijspelen van je gratis bonussen zijn zeer gedetailleerd in kaart gebracht.

De ShinyBingo overzichten
De meesten kunnen in de eigen account geopend worden via het linkermenu. In volgorde van weergave:

gebruikersmenu op website van shinybingo
Jouw gebruikersmenu
Hiermee kan je eenvoudig
en snel alles inzien
 • ‘Your Loyalty Status’. Dit is de stand van zaken met betrekking tot het loyaliteitsprogramma. Ervaringspunten worden alleen uitgereikt naar aanleiding van bingopartijen met minimaal 5 spelers.
 • Het transactieoverzicht (Transactions). Dit is eigenlijk hetzelfde als ‘Withdraw Funds’. Hier kunnen de stortingen en opnames worden ingezien.
 • De speelgeschiedenis (Games Played). Deze geeft de eigen winsten en inzetten weer (Win history, Bet history). Hier kan geverifieerd worden of men inderdaad alleen aan bingospelletjes heeft meegedaan met minimaal 5 spelers, van belang voor zowel het rondspelen van de bonussen als voor het loyaliteitsprogramma.
 • ‘Bonus Report’. Bevat alle informatie over beschikbare en geclaimde bonussen, met alle relevante (verval)data maar nog belangrijker: hoe vaak een bonus nog moet worden ingezet voordat het is vrijgespeeld.
 • Geld opnemen (Withdraw Funds). Dit geeft hetzelfde transactieoverzicht als ‘Transactions’.
 • De uitzondering: ‘Winners’. Dit overzicht kan via het bovenmenu bekeken worden.

Uiteraard worden deze overzichten na elke wijziging bijgewerkt en streeft ShinyBingo ernaar constant correcte gegevens te hebben staan.

Bezoek de website en begin met spelen