website van shinybingo
De website van ShinyBingo

Op ShinyBingo kun je terecht voor een gezellig bingospel. Dit doe je normaal gesproken vanaf je computer, maar het is natuurlijk veel handiger als je dit ook op je mobiel kunt doen. Gelukkig is dit ook gewoon mogelijk en hoef je je nergens zorgen om te maken! Hoe werkt dit precies? Hoe zit het met de ShinyBingo Mobile App, kan iedereen dit gebruiken en kost het geld?

Meld je hier aan bij ShinyBingo en ontvang gelijk 5 euro gratis speeltegoed

Wat is ShinyBingo?

bingospel van shinybingo
Het bingospel van ShinyBingo

ShinyBingo is een bingowebsite waar je in één van de vele speelkamers een bingospel kunt spelen. Je kunt kiezen voor verschillende spelvarianten en hierdoor bepaal je zelf wat voor een type bingo je speelt. Tijdens het spel is er ook een chatbox en is het dus mogelijk om gezellig met andere deelnemers te praten. Aanmelden is gratis en je krijgt dan ook een aanmeldbonus. Eventueel kun je ervoor kiezen om geld te storten waar je mee kunt spelen. Dit kan een slimme keuze zijn, want alleen dan maak je kans op de jackpot. Maar ook zonder geld storten kun je geld winnen in de bingospellen en zijn er genoeg mogelijkheden om gratis speelgeld te ontvangen. ShinyBingo speel je normaal gesproken op je computer, maar als jij liever op je mobiel speelt, dan is dit ook mogelijk.

Speel op je mobiel

ShinyBingo op je mobiel spelen is eigenlijk heel handig: je kunt dit namelijk altijd en overal doen. Ben je onderweg en wil je de tijd doden? Dan kun je natuurlijk gemakkelijk ShinyBingo op je mobiel doen. Ook als je ergens moet wachten, dan is het veel gemakkelijker om het op je mobiel te spelen. Extra handig is dat je er niet je hele computer voor op te starten. Dit kost veel tijd. Een mobiel heb je veel gemakkelijker gepakt en daardoor is het ideaal te gebruiken voor een spelletje tussendoor. Er zijn dus allerlei redenen te bedenken om ShinyBingo op je mobiel te spelen.

ShinyBingo Mobile App

Voor veel spelletjes op je mobiel heb je een speciale mobile app nodig en soms moet je hier ook nog eens een flink bedrag voor betalen. Voor ShinyBingo heb je geen app nodig die je moet downloaden. Je kunt het spel namelijk openen via je internetbrowser en dit kost je verder geen extra geld. Het enige geld dat je eventueel betaalt, is wanneer je besluit om speelgeld op je account te storten. Je hebt hier wel een smartphone voor nodig en ook is het belangrijk dat je op het internet kunt, bijvoorbeeld via Wi-Fi of de internetverbinding op je telefoon zelf. Ook heb je een account nodig op ShinyBingo. Je kunt hiermee gewoon inloggen op de website, ook wanneer je het account op je computer hebt gebruikt. De instellingen worden automatisch aangepast.

Meld je hier aan voor het mobiele bingospel

Hoe speel je ShinyBingo op je mobiel?

Belangrijk is dat je een smartphone hebt met een internetverbinding. Ook moet je het scherm horizontaal draaien en ervoor zorgen dat het scherm meedraait. Het kan zijn dat de schermrotatie uitgeschakeld staat voor je telefoon. In dat geval moet je deze instellingen even aanpassen. Als je eenmaal bent ingelogd, kun je gewoon meedoen met Bingo op je mobiel. Je hoeft hiervoor geen gekke dingen te doen, want de website past alles zo aan dat je het op je mobiele telefoon kunt gebruiken.

Kun je geld winnen?

Als je ervoor kiest om ShinyBingo op je mobiel te spelen, dan kun je net zoals op de computer geld verdienen met de bingospellen. Hier zit dus verder geen verschil in waar je speelt. Je kunt dus nog steeds prijzen winnen, zoals de jackpot, wanneer je op je mobiel zit.

Bezoek de website van ShinyBingo