opwaarderen via paysafecard
Opwaarderen via Paysafecard

Een mogelijk minder bekende mogelijkheid om speltegoed op te waarderen bij ShinyBingo is de Europese Paysafecard. Opwaarderen met Paysafecard is een veilige manier om online met geld te spelen zonder opgave van je bank- of creditcardgegevens. De Paysafecard is een prepaid online betaalmiddel dat verkrijgbaar is bij 450.000 gangbare verkooppunten en wereldwijd door 4000 bij Paysafe aangesloten internetwinkels geaccepteerd wordt.

Bingo met Paysafecard spelen, meld je nu aan

Waar te koop?

paysafecard
De Paysafecard

Een Paysafecard van 10, 25, 50 of 100 euro is aan te schaffen bij algemeen bekende verkooppunten zoals sigarenwinkels en benzinestations, maar ook gewoon bij de Hema en Kijkshop. Kijk voor een volledig overzicht op de Paysafecard website. Hier kan er ook gezocht worden naar een verkooppunt in de buurt. Voor nog meer gemak kan de paysafecard eveneens online gekocht worden, maar dit is dan ook de enige keer dat je bankgegevens eraan te pas komen.

Aan de Paysafecard zijn geen extra kosten of toeslagen verbonden. De aangekochte waarde is inclusief BTW. Administratiekosten worden pas vanaf 12 maanden na aankoop met €2,00 per maand van het Paysafecard-tegoed afgetrokken.

Bezoek ShinyBingo.com

Hoe te gebruiken

De Paysafecard gebruiken om ShinyBingo te spelen is in principe heel simpel. Bij inloggen op de website van ShinyBingo verschijnen er twee ‘Deposit’ opties op het scherm: rechtsboven en in het menu linksbeneden. Bij aanklikken van één van deze opties wordt men doorgeleid naar het opwaardeerscherm (Deposit Funds & Add Bonus). Hier de Paysafecard optie aanklikken en het gewenste bedrag (Choose amount), minimaal 10 euro. Niet vergeten indien relevant de bonus codes in te vullen (Deposit Bonus Code) die overzichtelijk onderaan staan weergegeven!

De knop ‘Proceed to deposit’ geeft vervolgens toegang tot een veilig Paysafecard-betaalscherm waar de 16-cijferige pincode van de Paysafecard ingevoerd kan worden. Alleen het gewenste, vooraf opgegeven bedrag wordt van het tegoed afgeschreven, het mogelijk resterende bedrag blijft natuurlijk gewoon op de Paysafecard staan. Na klikken op ‘Betalen’ duurt het opwaarderen van het speeltegoed bij ShinyBingo hoogstens een paar minuten en dan kan er weer (verder) gespeeld worden.

In het betaalscherm verschijnt rechts ook de optie ‘My Paysafecard’, waarmee bij Paysafecard een – uiteraard ook volkomen veilige – account geopend kan worden waarop vooraf pincodes ingevoerd kunnen worden, eventueel meerdere codes van verschillende Paysafecards. Hiermee hoeven dan, ook voor het opwaarderen bij ShinyBingo, alleen nog de Paysafecard gebruikersnaam en het wachtwoord opgegeven te worden. Wel is het belangrijk dat zowel bij ShinyBingo als bij Paysafecard dezelfde persoonsnaam staat geregistreerd, omdat ShinyBingo hier om veiligheidsredenen over waakt.

Veilig en beheersbaar

Met Paysafecard speeltegoed opwaarderen bij ShinyBingo is kiezen voor een grote mate van veiligheid en beheersbaarheid. Enerzijds omdat er geen financiële privégegevens nodig zijn op het moment van opwaarderen. Anderzijds omdat er een zelfopgelegd plafond is, namelijk het maximum van de gebruikte Paysafecard. Verder heeft Paysafecard in het algemeen een veilig betaalklimaat hoog in het vaandel staan en geeft adviezen ten behoeve van de veiligheid variërend van informatie over computervirussen tot fraudewaarschuwingen. Zie de website van Paysafecard voor het overzicht beveiligingstips.

betaalgemak
Het betaalgemak van opwaarderen met behulp van Paysafecard