Van een complete online bingowebsite zoals die van ShinyBingo mag uiteraard verwacht worden dat er een zo volledig mogelijk aanbod is aan betaalmogelijkheden. Die zijn er dan ook naar elke behoefte en bij ShinyBingo is opwaarderen in het algemeen dan ook heel eenvoudig. Na het inloggen verschijnt er rechtsboven een blauwe button met ‘Deposit’ op het scherm. Na aanklikken hiervan volgt het scherm met opwaardeeropties. Belangrijk is dat, welke opwaardeeroptie er ook wordt gekozen, de daaraan verbonden naam dezelfde is als in de account bij ShinyBingo, in verband met de veiligheidsmaatregelen.

Keuzebepaling

Om een opwaardeermogelijkheid te helpen kiezen volgt hier een beknopt vergelijkingsoverzicht:

  • Opwaarderen met Paysafecard. Geen gebruik van bankgegevens. Veilig. Net als bij de andere stortingsmogelijkheden stortingsminimum van €10 en periodiek toegang tot opwaardeerbonussen.
  • Opwaarderen met Moneybookers. Minimale storting: €10. Via deze optie maak je ook gebruik van de stortingsbonussen.
  • Opwaarderen met Neteller. Minimale storting: €10. Via deze optie maak je ook gebruik van de stortingsbonussen.

Meld je aan bij ShinyBingo en gebruik bovenstaande opties

Kort over de stortingsbonussen

Een eerste storting is bij ShinyBingo 300% bonustegoed waard. Stortingsbonussen ter waarde van 50%, met een geldigheid van een week, worden regelmatig per e-mail doorgegeven. Het gebruik van de bijgevoegde bonuscodes tijdens een storting vertaalt zich in een maximaal uit een storting te behalen voordeel, dus dient men ook de hoogte van de storting goed te overwegen.

Kort over de Paysafecard

opwaarderen via paysafecard
Opwaarderen via Paysafecard

Alhoewel de Paysafecard waarschijnlijk minder bekend is als het betalen met andere stortingsopties, zijn er goede redenen om voor dit online betaalmiddel te kiezen. Deze prepaidkaart kan makkelijk bij de gebruikelijke verkooppunten zoals sigarenwinkels en benzinestations worden gekocht, zonder extra kosten. Van de drie betaalopties is het de enige die cadeau kan worden gegeven, dus misschien een idee voor verlanglijstjes. De belangrijkste reden om voor de Paysafecard te kiezen is echter de anonimiteit. Op het moment van opwaarderen hoeven er geen betaalgegevens meer te worden ingevuld, alleen de 16-cijferige pincode van de Paysafecard.

Ook voor de Paysafecard geldt dat de door ShinyBingo verleende stortingsbonussen ermee geïnd kunnen worden. Voor een zo voordelig mogelijke opwaardering is het dus zaak de beschikbare bonussen goed te benutten. Afgezien van de wekelijkse berichtgeving per e-mail kunnen deze in de eigen account worden bekeken onder de ‘Deposit’ optie (helemaal beneden: ‘Currently available bonus codes’).

Controle

Prettig bij ShinyBingo is ook de dubbele bevestiging van de opwaarderingen: direct na het opwaarderen op het scherm evenals via e-mail en aan de telefoon (als dat het geval is). Ook zijn er meerdere uitgavenplafonds mogelijk. Het maximum aan telefonische opwaarderingen is bijvoorbeeld €50 per 24 uur. Ook kan er met behulp van de helpdesk een eigen stortingslimiet ingesteld worden om zo goed zicht te houden op de eigen bestedingen.

Bezoek ShinyBingo