Het royaal belonen van trouwe leden is voor ShinyBingo van het grootste belang. Naast de diverse stortings- en gratis bonussen vertaalt dit zich in een loyaliteitsprogramma waar ShinyBingo gepast trots op is. De opzet ervan mag inderdaad uitzonderlijk genoemd worden, met 90 niveaus verdeeld over 10 kleuren en een progressief beloningssysteem voor frequente spelers.

loyaliteitsprogramma

Meedoen is automatisch geregeld

Voor het loyaliteitsprogramma hoeft men zich niet speciaal op te geven. Deelname is een feit vanaf het moment van inschrijven bij ShinyBingo. Zoals alles bij ShinyBingo wordt ook de loyaliteitsstatus netjes bijgehouden en is constant zichtbaar in de eigen account, links onder ‘Your Loyalty Status’. Hier staat het huidige niveau vermeld, het aantal punten (XPs) dat nodig is om het volgende niveau te bereiken, evenals de opgespaarde hoeveelheid gouden munten (Gold Coins).

Doe mee met het loyaliteitsprogramma, meld je nu aan.

XPs, Gold Coins en loyaliteitsniveaus

De eerste stap in het loyaliteitssysteem zijn de ervaringspunten, de zogenaamde XPs. Er wordt 1 XP bijgeschreven voor elke euro uitgegeven aan het bingospel. De volgende stap zijn de gouden munten die kunnen worden verdiend wanneer het eerstvolgende niveau wordt bereikt. Hoeveel XPs hiervoor nodig zijn en om hoeveel gouden munten het gaat verschijnt in een ballonnetje wanneer de muis over het vraagteken in de niveau-indicatorbalk wordt gehouden (onder ‘Your Loyalty Status’).

Met de gouden munten kan er in de ShinyBingo webwinkel (toegankelijk via de link onder de ‘Gold Coins’ stand) weer extra bonustegoed worden gekocht. Hoe meer XPs, hoe meer gouden munten! En steeds aantrekkelijker voordelen naarmate men op een steeds hoger niveau komt. Welke voordelen kan in het mooie kleurenschema worden bekeken op de pagina ‘Loyalty Program’, dat tien loyaliteitsklassen in diverse kleuren weergeeft.

De eerste twee kleurenklassen hebben respectievelijk 2 en 8 niveaugradaties (groen 1 en groen 2, blauw 3 tot en met 10). Alle kleuren daarboven, van geel tot goud, hebben er 10. Zo kunnen er in totaal 90 loyaliteitsniveaus worden bereikt. Om een paar voordeelvoorbeelden te geven: naast de gouden munten is er een verjaardagsbonus, verkrijgt men halverwege een VIP-status en wordt er bij het bereiken van de hoogste kleur – goud, niveaus 81 tot en met 90 – een accountmanager toegewezen.

Kanttekeningen

  • XPs worden alleen toegekend wanneer er met contanten wordt gespeeld, dus niet wanneer bonustegoed is gebruikt.
  • Net als bij het rondspelen van de stortingsbonussen is de andere voorwaarde dat er minstens 5 spelers aan het spel deelnemen, anders worden de XPs niet uitgekeerd.

ShinyBingo zorgt ook hier voor inzage in de spelgegevens, zodat het wel dan niet verkrijgen van XPs te allen tijde kan worden gecontroleerd via de menu-optie aan de linkerkant ‘Games Played’, die op de tweede helft van de pagina de inzetgeschiedenis (Bet history) laat zien.