website van shinybingo
De website van ShinyBingo

Wanneer jij graag wilt kienen, dan kun je dit doen op de website van ShinyBingo. Deze bingovariant is lekker uitdagend en de moeite waard om te spelen. En je kunt hier ook nog eens geld mee winnen! Hoe kun je kienen bij ShinyBingo?

Meld je hier aan bij ShinyBingo en ontvang gelijk 5 euro gratis speeltegoed

Wat is ShinyBingo?

ShinyBingo is een website waar je bingo op kunt spelen. Je kunt je hierop aanmelden en ervoor kiezen om te spelen met geld dat je zelf stort, of met het gratis speelgeld. Gratis speelgeld krijg je sowieso bij aanmelding op de website, maar wordt ook wekelijks per mail naar je verzonden. Je kunt deze code dan verzilveren en gratis blijven spelen op de website. Het is mogelijk om geldprijzen te winnen bij de bingospellen. Je moet dan de eerste speler zijn die bingo haalt. De jackpots kunnen ontzettend hoog oplopen, tot duizenden euro’s. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om mee te doen op ShinyBingo. Behalve dat je er geld mee kunt winnen, kun je ook actief deelnemen in de chatbox met de andere spelers. Het is er dus ook nog eens erg gezellig en kun je er mensen leren kennen.

Wat is Kienen?

Kienen is een spel dat erg lijkt op Bingo. Het grote verschil is dat het grit dat je gebruikt een stuk groter is. Ook wordt er met meerdere cijfers gespeeld. Meestal wordt er namelijk met 90 ballen gespeeld en niet met 75, zoals bij Bingo wel het geval is. Net als bij Bingo, is het bij Kienen de bedoeling om de kaart als eerste te vullen. Wanneer je dit doet, maak je kans op een geldprijs.

Klik hier om je aan te melden voor online kienen

Kienen bij ShinyBingo

Op de website van ShinyBingo heb je de mogelijkheid om ook te kienen. Er zijn speciale bingokamers waar het kienspel kan worden gespeeld. Dit werkt vergelijkbaar met de gewone bingospellen. Je kunt namelijk heel gemakkelijk een of meerdere kaarten kopen en meespelen. Ook zijn er net zoals bij het gewone bingospel verschillende geldprijzen te winnen.

Evenementen

Regelmatig worden er evenementen georganiseerd in de kamers waar het Kienen wordt gespeeld. Het is dan mogelijk om meer geldprijzen te winnen. Ook wordt er vaak extra gratis speelgeld verdeeld over de spelers. Het is dus zeker de moeite waard om hierbij te zijn. Houd daarom de website en de e-mails die je krijgt goed in de gaten, zodat je de evenementen niet mist.

Bezoek ShinyBingo