De tweede grote binnenkomer bij ShinyBingo, naast de 5 euro aanmeldingsbonus, is de 300% bonus op de eerste storting. Deze eerste, enorme stortingsbonus wordt – net als de 5 euro aanmeldingsbonus – automatisch geactiveerd, in dit geval op het moment dat de eerste storting wordt verricht. Dit is te zien in de eigen account onder ‘Your Balance Summary’. Verder is deze royale welkomstbonus speciaal omdat, in tegenstelling tot de andere stortingsbonussen bij ShinyBingo, er geen uiterste termijn is. De welkomstbonus blijft staan totdat er een eerste storting is gedaan.
Maak gebruik van deze bonus en meld je nu aan

Voorwaarden welkomstbonus

stortingsbonus bij ShinyBingo
Stortingsbonus bij ShinyBingo

Wat houdt de welkomstbonus precies in? Dat als een eerste stortingsbedrag €10 (het minimum) bedraagt, er ook direct €30 aan bonustegoed wordt bijgeschreven. Het maximum dat wordt bijgecrediteerd is €150. Stortingen boven de €50 mogen dus wel gedaan worden, maar ze leveren geen extra bonus op. Verder geldt, net als voor de aanmeldingsbonus, ook voor de welkomstbonus dat dit bedrag een paar keer moet worden rondgespeeld voor het als contant geld op de contantenmeter wordt gezet, samen met de prijzen die ermee zijn gewonnen. In het geval van de stortingsbonussen, zo staat het in de algemene voorwaarden, moet het bonustegoed eerst 6x zijn gebruikt om bingo te spelen.

Andere opwaardeerbonussen

Behalve de welkomstbonus deelt ShinyBingo nog op andere momenten stortings- of opwaardeerbonussen uit, namelijk de vaste, wekelijkse ‘Reload Bonus’ ter waarde van 50% en van tijd tot tijd extra hoge speelbonussen van zelfs 75% of 100%! Een storting van €100 levert hiermee respectievelijk een verhoging op van het bonustegoed met €50, €75 of €100. Voor de vaste 50% bonus geldt een maximum van €125; er mag meer dan €250 worden gestort maar meer bonustegoed wordt niet toegekend. Om ten volle van de stortingsbonussen te profiteren moet de inbox in de gaten gehouden worden: deze mededelingen worden per e-mail gedaan en zijn, anders dan de welkomstbonus, tijdgebonden.

Bezoek ShinyBingo.com

Over opwaarderen bij ShinyBingo
De opwaardeermogelijkheden

Stortings- of opwaardeerbonussen kunnen in principe alleen worden geïnd door middel van opwaarderingen de Paysafecard. Voor meer informatie, zie de artikels over opwaarderen op deze website. Hier nog even kort: tegoed opwaarderen gebeurt in de eigen account met de ‘Deposit’ functie. Deze opent een opwaardeerscherm waar behalve het gewenste opwaardeerbedrag ook de bonuscode ingevoerd kan worden om de stortingsbonus op te eisen. Hierbij is het handig dat direct daaronder (in hetzelfde scherm) de actieve stortingsbonussen worden weergegeven, mèt de bijbehorende codes, die overeenkomen met de codes uit de e-mailaankondiging.

Over ShinyBingo stortingsbonussen

  • Alle beschikbare bonussen, zowel Type 1 (stortingsbonussen) als Type 2 (gratis bonussen), zijn ook altijd zichtbaar in het bonusoverzicht (Bonus Report) in het linkermenu, met alle relevante informatie inclusief einddatum, of de bonus nog geactiveerd dient te worden en hoe vaak een bonus nog rondgespeeld moet worden.
  • In het speeloverzicht (Games Played) kan ook de win- en inzetgeschiedenis (Win + Bet history) gecontroleerd worden. Dit is relevant omdat voor het rondspelen van bonussen alleen bingopartijen worden meegeteld waaraan minimaal 5 spelers hebben meegedaan.
  • Met bonustegoed gewonnen bedragen worden, zolang er nog wordt rondgespeeld, alleen bij het bonustegoed bijgeschreven.
  • Tenslotte is het belangrijk om te weten dat het ShinyBingosysteem, bij aanwezigheid van tegoed in zowel contanten als bonuskrediet, eerst de contanten aanspreekt. Pas wanneer dit op is wordt het bonustegoed gebruikt.