Wil jij bingo spelen voor geld? Dit kan prima bij ShinyBingo. Je kunt hier leuke geldbedragen winnen bij de bingospellen. Hoe werkt dit precies en waar moet je rekening mee houden?

Meld je hier aan bij ShinyBingo en ontvang gelijk 5 euro gratis speeltegoed

Wat is ShinyBingo?

website van shinybingo
De website van ShinyBingo

Bij ShinyBingo kun je meespelen met online bingo. Online bingo is vergelijkbaar met bingo dat je ergens in een clubhuis doet, alleen hoef je je er deur niet voor uit. Je speelt bij ShinyBingo tegen verschillende spelers, die ook online spelen. Tijdens het spel kun je in de chatbox met je medespelers chatten. Hierdoor is het een leuke, interactieve belevenis. En wanneer jij als eerste een lijn, patroon of volle kaart hebt, dan kun je hier geld mee winnen. Om mee te kunnen spelen, kun je speeltegoed op je account storten.

Geld storten op je account

Er zijn verschillende manieren om geld te storten op je account. Bij ShinyBingo kun je bijvoorbeeld betalen met:

  • Creditcard
  • Paysafecard

Het storten van geld is heel gemakkelijk. Je hoeft enkel de instructies op je scherm te volgen. Het betalen van geld is veilig en je kunt het daarna gebruiken om mee te spelen. Het is dan mogelijk om geld te winnen en dit weer op je rekening te laten storten. Je bepaalt zelf hoeveel geld je gebruikt. Wil je maar voor een paar euro spelen? Dan is dat gewoon mogelijk. Zo zit je nergens aan vast.

Voordelen van geld storten

Het is niet nodig om geld te storten. Je doet dit pas wanneer je er zelf voor kiest. Het is zelfs mogelijk om te spelen met gratis speelgeld dat je wekelijks kunt verzilveren in je account. Wanneer je geld stort, kun je echter meer spelen. Een ander groot voordeel, is dat je alleen kans kunt maken op de jackpot als je de afgelopen maanden tenminste één keer geld hebt gestort op je account. Wanneer je enkel met speelgeld speelt, kun je dus geen jackpot winnen. De jackpot kan behoorlijk hoog oplopen. Soms tot wel duizenden euro’s, dus het is doodzonde als deze jackpot aan je voorbij gaat, omdat je nooit geld hebt gestort op je account.

Bezoek de website