website van shinybingo
De website van ShinyBingo

ShinyBingo is eerst en vooral een website waar online bingo gespeeld kan worden. Maar ShinyBingo is nog veel meer. Bij ShinyBingo staat het rijkelijk bedienen en belonen van de vaste klanten voorop. Dit is op alle fronten terug te vinden. Allereerst is er natuurlijk een groot, gevarieerd aanbod aan bingospelmogelijkheden. Daarnaast vindt men er ook een omvangrijk assortiment andere online spelen zoals fruitmachines, kaartspelen en krasloten. Sociaal contact wordt bevorderd door diverse functies, wat bij het chatten tijdens het bingospel resulteert in geanimeerd contact met andere, terugkerende spelers.

bingoprijzen
Bingoprijzen winnen

Naast het amusement en de gezelligheid wordt bingo natuurlijk ook gespeeld voor de winst. ShinyBingo biedt een diversiteit aan schappelijke tarieven en gulle geldprijzen, bonussen zoals u nergens anders terug zult vinden en royale jackpots; zowel gegarandeerd als progressief. Om het veelvuldig spelen extra aantrekkelijk te maken is aan het loyaliteitsprogramma veel zorg besteed. De uitgebreide dienstverlening wordt verder gecomplementeerd met een uitstekende online klantenservice en ruimschoots aandacht voor de veiligheid.

Meld je hier aan bij ShinyBingo en ontvang gelijk 5 euro gratis speeltegoed

Hoe werkt het?

bingospel van shinybingo
Het bingospel van ShinyBingo

Alhoewel het allemaal zó goed is geregeld dat het zich eigenlijk vanzelf wijst, geven we hier graag een kort overzicht van wat er in de praktijk verwacht mag worden. Na het invullen van het formulier op de website (Join Now) en het activeren van de account (met de link in de e-mail die u krijgt) kan er met de gratis aanmeldingsbonus van €5 direct gespeeld worden. Hiervoor klikt u in het beginscherm op ‘Play Now’.

In de ‘Kamer Kiezer’ kan vervolgens gekozen worden uit 90 bal en 75 bal bingokamers. Hiervoor staan alle belangrijke gegevens op het scherm: onder andere begintijden, kaarttarieven, laatst gewonnen geldprijzen en de stand van de progressieve kamer jackpot. Klikken op ‘Speel’ geeft toegang tot het speelscherm, dat in drie verticale delen wordt weergegeven:

bingokaarten kopen
Bingokaarten kopen

Links wordt er afgeteld tot het volgende spel begint en vindt de kaartverkoop plaats op basis van automatische, willekeurige selectie. Voor elke 4 gekochte kaarten ontvangt de speler 1 bonuskaart. Handmatig zelf uitkiezen van bingokaarten kan midden boven. Daaronder ligt het chatscherm. Rechts worden de spelers weergegeven en kunnen er diverse instellingen worden gewijzigd. Net als bij gewone bingo zijn er prijzen voor één lijn, twee lijnen en een volle kaart. Bij meerdere winnaars wordt de prijs verdeeld.

Ervaar het bingo spelen zelf en maak gratis een account aan

Bingokamers en jackpots

 • ‘Gewone’ 90 en 75 bal kamers. De hele dag open. Kaartprijzen van €0,05 tot €1,00. Wisselende geldprijzen ook afhankelijk van het aantal spelers en gekochte kaarten. Oplopende jackpots.
 • Gratis bingokamers. Oplopende jackpots. Deelname kosteloos. Voorwaarde: geldstorting van minimaal €10 in de afgelopen 24 uur (Magic Money, dagelijks om 22:30) of in de afgelopen 14 dagen (Fantasy Freebie, vier maal daags).
 • Toernooi kamers. Gegarandeerde jackpots. €250 vanaf 11:00 in de ‘Rainbow Riches’ kamer. Twee keer €125 en een keer €250 tussen 20:00 en 22:00 in de ‘Pot of Gold’ kamer. Er moet in de afgelopen 14 dagen een geldstorting zijn gedaan. Kaartprijzen €0,10 en €0,25.
 • ‘Money Mountain’. Grootste, algemene progressieve jackpot die kan oplopen tot duizenden euro’s. Er moet in de afgelopen 3 maanden een geldstorting hebben plaatsgevonden. Automatisch kans tijdens elk bingospel in de gewone 90 en 75 bal kamers. Winst bij het behalen van een volle bingokaart in respectievelijk minder dan (of gelijk aan) 32 of 42 ballen.
de keuze aan bingokamers
De diverse keuzes aan bingokamers

Bonussen en spelvorderingen
Wat voor extraatjes biedt ShinyBingo allemaal? Een overzichtje.

 • Gratis €5 euro aanmeldingsbonus.
 • 300% welkomstbonus op basis van eerste storting.
 • Via e-mail: periodieke gratis bonussen van €2 en opwaardeerbonussen van 50% tot 100%.
 • €10 bonustegoed per geslaagde vriendenreferentie.
 • Nog meer voordeel met het loyaliteitsprogramma.

Aan bonussen zijn regels verbonden. Ze moeten een aantal keer worden ingezet voordat ze in contanten kunnen worden opgenomen. ShinyBingo houdt het allemaal bij: stortingen en opnames (Transactions), speelgeschiedenis (Games Played) en de stand van de bonussen (Bonus Report).

Klinken de bovenstaande aanbiedingen interessant? Meld je hier gratis en vrijblijvend aan.

Opwaarderen en uitbetalen

Na gebruikmaking van de gratis aanmeldingsbonus volgt op een bepaald moment ongetwijfeld de eerste geldstorting. Wil men – om het spelen nog even uit te proberen – eerst slechts met kleine bedragen opwaarderen, dan kan dit via de telefoon (Pay per call). Om gebruik te maken van de 300% welkomstbonus kan het speeltegoed opgewaardeerd worden met een storting van minimaal 10 euro. Bij latere stortingen steeds rekening houden met de opwaardeerbonussen die per e-mail worden gestuurd, in ieder geval de wekelijkse van 50%.

Uitbetalen gaat net zo makkelijk: naar de eigen bankrekening, binnen een paar dagen. Zorg voor correct ingevulde gegevens. Bij opwaarderen zowel als bij uitbetalen moeten de bij ShinyBingo en bij de bank gebruikte namen overeenkomen. Ook moet erop gelet worden dat alleen bedragen worden opgenomen die zijn gewonnen bovenop gedane stortingen, zodat men de daaraan verbonden bonussen niet kwijtraakt die nog een paar keer moeten worden rondgespeeld.

Loyaliteit kent geen tijd

Mooier kan het bijna niet. 90 niveaus! Automatische deelname vanaf het inschrijven. Meer en meer voordeel op elk niveau. En geen omkijken naar, want het sparen voor ervaringspunten (XPs, 1 per gespeelde euro) en gouden munten (Gold Coins) gaat praktisch vanzelf en wordt keurig bijgehouden in de eigen account. De gouden munten, waarmee bonustegoed gekocht kan worden in de webwinkel van ShinyBingo, worden verdiend met een – per niveau – vooraf aangegeven hoeveelheid ervaringspunten. Zie voor meer informatie het artikel ‘Loyaliteitsprogramma’.

Sociaal ShinyBingo
bingo community
ShinyBingo.com community

Om het nog gezelliger te maken wordt in het bovenmenu onder ‘Community’ onder andere gewezen op de Facebook pagina, de chatmogelijkheden en de chatgames die (ook voor prijzen) tijdens het bingospel gespeeld kunnen worden. De chatspelletjes zijn – met uitleg – in het speelscherm linksonder te vinden. Bestaande klanten kunnen aan de vriendenlijst worden toegevoegd door in het speelscherm het kruisje achter een spelersnaam aan te klikken.

Vrienden refereren kan ook. Deze optie is in de eigen account te vinden in het linkermenu (Refer a Friend). Elke vriend die ook daadwerkelijk een storting doet levert €10 bonustegoed op! Uitnodigingen en hoeveel vrienden hierop in zijn gegaan zijn in een overzichtelijk schema terug te vinden.

Dus waarom ShinyBingo?
Omdat het veilig, voordelig, makkelijk en leuk is. En met €5 euro uitprobeertegoed bij aanmelding valt er niks te verliezen.

Met ShinyBingo speelt u op een plezierige en ongedwongen manier online bingo. Bovendien maakt u gemakkelijk nieuwe vrienden terwijl u speelt voor grote prijzen. ShinyBingo zorgt daarbij goed voor haar spelers. Trouwe bezoekers zullen daarom profiteren van extra prijzen en bonussen.

Hoe werkt het?

De website biedt twee verschillende bingospellen aan:

 • 90 Ball Bingo
 • 75 Ball Bingo

In de kamers voor 90 Ball Bingo zijn standaard drie verschillende bingo prijzen te winnen. U wint wanneer u 1 of 2 rijen vol heeft, of bij ‘Full House’ (een volle kaart). 75 Ball Bingo is een variant op de 90 Ball Bingo en geeft een leuke draai aan het standaard spel. Als u nog niet bekend bent met dit spel, dan zult u positief verrast zijn.

ShinyBingo biedt tevens speciale chat games aan waarbij u kans maakt op extra prijzen tijdens het spelen van uw bingorondes. Kort gezegd gaat het hierbij om het raden van bingogetallen voordat deze getrokken worden.

Aan de slag

Om te beginnen met spelen maakt u geheel gratis een ShinyBingo account aan. Na uw inschrijving ontvangt u een bonusbedrag van €5 waarmee u direct aan de slag kan gaan. Bovendien ontvangt u bij uw eerste betaling een bonus van 300% op datzelfde bedrag. Bijvoorbeeld: bij een betaling van €10, wordt dit bedrag eenmalig verhoogd naar €40.

bonussen bij shinybingo

Kies uw bingokamer

Na uw inschrijving klikt u op de ‘Play Now’ knop. U krijgt dan een overzicht te zien van de beschikbare bingokamers. Druk op de ‘Play’ knop om een kamer binnen te gaan. Kaarten voor de eerstvolgende ronde koopt u door te klikken op de ‘Cards’ knop aan de linkerkant van het speelscherm. U kunt tevens kiezen voor de ‘Buy Forward’ optie (in het midden van het scherm).

Voor de aanvang van elke nieuwe bingoronde telt de klok 1 minuut af. De getrokken nummers verschijnen op uw scherm en worden automatisch van uw kaart weggestreept.

U wint wanneer u als eerste een combinatie vol heeft (bijvoorbeeld 1 rij of een ‘full house’). Een jackpotbedrag wordt uitgekeerd wanneer u een Full House heeft voordat er 32 of 40 ballen zijn getrokken.

Als u van kamer wilt veranderen drukt u simpelweg op de ‘bingo rooms’ knop rechts onder aan uw speelscherm. U kunt niet van kamer veranderen als u op dat moment meespeelt in een bingoronde.

bingokamer kiezen bij shinybingo

Winnaars

Wanneer u een uitkering wenst van het door u gewonnen geldbedrag, klikt u rechts onder in het scherm op het account menu. Kies vervolgens ‘Withdraw Funds’. Houdt er rekening mee dat alleen uitgekeerd kan worden bij een bedrag van €25 of meer.

Kijk voor meer informatie hier op: ShinyBingo.com.