Online bingo spelen

Spannend en sociaal: twee woorden die van toepassing zijn op het spelen van online bingo. Vandaag de dag is het zelfs één van de meest gespeelde spellen op het internet. Voor iedereen die al  bingo speelt via het internet hoeft niet meer gezegd te worden hoe leuk dit spel is. Tegen een ieder die nog niet online actief aan het bingoën is, kan het niet genoeg gezegd worden.

opzet van een 75 ballen bingokaart

Bingo op zich is een vrij eenvoudig spel. Je koopt bingokaarten, er worden ballen getrokken en als jij als eerste bingo weet te behalen, heb je de prijs gewonnen. Het afstrepen van de getrokken nummers wordt veelal automatisch gedaan, wat de spelers de kans geeft om de chatten met andere bingofans. Zo ervaar je de spanning die komt kijken bij het trekken van de nummers en de gezelligheid door het chatten.

Online bingo spelen voor geld

Uiteraard speel je niet alleen voor de gezelligheid online bingo: je wilt er ook graag wat mee winnen. Bij bingo online is het zo dat je met een kleine inzet een grote prijs kunt winnen. Zo komt het wel eens voor dat je bingokaarten koopt voor €0,25 per stuk, en dat je daarmee een prijs van tientallen tot soms wel honderden euro’s in de wacht sleept. Er zijn zelfs aanbieders van internet bingo waar je duizenden euro’s kunt winnen.

Diverse aanbieders van online bingo

Wil je online bingo spelen, dan kun je kiezen uit tientallen aanbieders. Elke aanbieder wil uiteraard graag dat je bij hem komt spelen, en daarom proberen ze je te lokken met mooie aanbiedingen. Denk hierbij aan een welkomstbonus, een stortingsbonus en vele bonusrondes met jackpots. De essentie van de bingogames is nagenoeg overal gelijk, al zal de ene aanbieder wat meer varianten van het spel aanbieden dan de andere aanbieder. Denk hierbij aan het aantal kamers, de kosten van de kaarten, de jackpots en het aantal ballen in de bingomolen.

Voor welke aanbieder je uiteindelijk kiest, hangt uiteraard af van waar je voorkeur ligt. Enkele leuke aanbieders zijn onder andere BingoCams, Maria Bingo en Jogo Bingo. Ook Bingolot en Keno Bingo zijn twee betrouwbare aanbieders waar je leuk kunt bingoën. Maar naast deze aanbieders zijn er nog genoeg andere aanbieders van bingo online waar je op je gemak een aantal uurtjes kan besteden aan het spelen van bingo.

Bingocams

te winnen prijzenDe populairste en bekendste aanbieder van online bingo is Bingocams. Je kunt hier dagelijks vele jackpots winnen, welke gegarandeerd zullen vallen in de zogenoemde jackpot toernooien. Daarnaast is aan elke bingokamer in de 75 en 90 ballen categorie een roomjackpot. Om deze jackpot te winnen moet je binnen een xx aantal ballen een volle kaart weten te krijgen.