Maria Bingo is een bingo site waar je ieder moment van de dag bingo kunt spelen met andere mensen. En daar kun je geld mee winnen. Wanneer je geld hebt ontvangen, wil je dit uiteraard ook laten uitbetalen. Hoe doe je dit?

Wat is Maria Bingo?

Maria Bingo is vooral een heel gezellig bingoplatform waar je heel goed terecht kunt. Er zijn meerdere varianten van bingo te spelen en je kunt deze zo veel spelen als je maar wilt. In elke bingokamer is een chatbox, zodat het mogelijk is om te kunnen chatten met de andere spelers. Het is ook mogelijk om geld te winnen bij Maria Bingo. Hiervoor moet je als eerste een bingokaart zien te vullen. Lukt dit? Dan win je! En als je geluk het levert dit je zelfs een dikke jackpot op.

Voor geld spelen

Om voor geld te spelen, moet je dit storten. Je kunt dit doen met bijvoorbeeld je creditcard. De prijs van een bingokaart bij Maria Bingo is afhankelijk van de speelkamer waar je in speelt. De eerste keer dat je meespeelt levert je dit een bonus van 100 procent op en dit geld kun je ook inzetten in bingospellen.

Geld laten uitbetalen bij Maria Bingo

Bij Maria Bingo kun je geld laten uitbetalen. Dit kan pas wanneer je genoeg geld op je account hebt staan. Uitbetalen gaat heel gemakkelijk. Vul gewoon de gegevens in op je scherm en geef aan hoe je het geld gestort wil hebben. Meestal heb je het dan binnen een week op je rekening staan. Heb je een heel hoog bedrag gewonnen? Houd dan wel rekening met de kansspelbelasting. Dit moet je namelijk wel zelf regelen.