Bij Maria Bingo kun je online bingo spelen. En dat is nog niet alles: je kunt er namelijk ook voor geld spelen en hiermee fantastische geldprijzen winnen. Hoe kun je bingo spelen voor geld bij Maria Bingo?

Wat is Maria Bingo?

Bij Maria Bingo kun je een account aanmaken, zodat je ook online bingo kunt spelen. Als jij hierbij de eerste bent met een volle kaart, dan levert je dat geld op. Het is dus een Het is een website waar je fantastische geldprijzen kunt winnen. Deze jackpots kunnen behoorlijk oplopen, want het zijn progressieve jackpots. Dat betekent dat deze iedere keer stijgt wanneer er iemand meedoet. Dit gaat net zo lang tot iemand de jackpot wint. Wanneer dit eenmaal is gebeurd, zal de jackpot resetten en weer opnieuw blijven stijgen tot deze valt. Maria Bingo is niet alleen op de computer te spelen, maar ook op je mobiel. Je hoeft hier geen app voor te downloaden. Het enige dat je moet doen is En in ieder spel heb je de mogelijkheid om in de chatbox met andere spelers te praten.

Geld storten

Om geld te kunnen winnen, moet je ook geld storten op je account. Alleen dan kun namelijk je kans maken op de jackpot. Geld storten kan op verschillende manieren. Je bepaalt zelf hoeveel geld je kunt storten en hierdoor neem je geen risico’s.

Hoe kun je geld winnen?

Bij Maria Bingo kun je op verschillende manieren geld winnen. Zo win je bijvoorbeeld wanneer je als eerste een volle kaart krijgt in je bingospel. Hoe meer spelers er zijn, hoe meer geld je hiermee kunt winnen. Ook kun je de jackpot winnen, deze kun je winnen door een volle kaart te halen binnen een aantal ballen. De precieze informatie hierover vind je in het bingospel, zodat je altijd weet hoeveel geld er te winnen valt en hoe je dit moet winnen. Het geld dat je bij Maria Bingo wint, kun je op je bankaccount laten storten of gebruiken om nieuwe bingospellen mee te spelen.