Wat is Maria Bingo?

maria bingo

Maria Bingo is onderdeel van Unibet, de bekende aanbieder van onder andere live wedden op sport en diverse casinospellen. Mariabingo is – zoals de naam al een beetje aangeeft – gericht op vrouwen. Voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een gezellige tijd én wat ontspanning, is deze bingo aanbieder de ultieme uitkomst. Veel vrouwen spelen er al bingo, en jij kunt daar zeker nog bij als deelneemster.


Aanbod van Maria Bingo

laatste bingo winnaars

Maria Bingo heeft veel leuke bingospellen, en het leuke is dat het aanbod continu varieert. Zo is er bijvoorbeeld de Mega Jackpot Kamer, waar je het zogeheten Bingo Linx kunt spelen. Dagelijks valt hier tot €8.000,- te winnen, dus dit is zeker het proberen waard.

In de Mega Jackpot Kamer kun je ook terecht voor speciale avonden met extra hoge prijzen, tot wel €100.000,-. Een voorbeeld van een andere actie is twee bingokaarten voor de prijs van één.

Lucky Numbers Bingo is een bingovorm waarbij je speelt voor een jackpot. De ballenmolen bevat 90 bingoballen en de spelers kiezen drie geluksnummers uit. Vervolgens worden er nummers uit de bingomolen getrokken en op basis hiervan worden de jackpots verdeeld. Eén nummer goed levert je de bronzen jackpot op. Twee nummers goed, garandeert je van de zilveren jackpot. Wil je de gouden jackpot winnen, dan moet je drie nummers goed hebben.

Bingokaarten en prijzen bij Maria Bingo

Ga je bingo spelen bij Maria Bingo, dan heb je de keuze uit veel verschillende spellen, zoals ook bovenstaand al beschreven. Bingokaarten zijn te koop vanaf €0,05 tot een bedrag van €1,- .De prijs van een bingokaart hangt af van wanneer je bingo komt spelen en in welke bingoruimte je gaat spelen. De prijzenpot staat per kamer aangegeven, evenals de jackpot waarop je kans maakt. Dit varieert enorm, maar is altijd vooraf te zien. Datzelfde geldt voor het aantal spelers per kamer en het aantal bingoballen waarmee gespeeld wordt. Wil je dus in een niet zo drukke kamer spelen, dan kun je hier zelf voor kiezen. Vind je het juist leuk om in een drukke kamer te spelen, dan kun je daar dus ook voor kiezen.

verschillende bingokamers bij maria bingo

Geld storten op je account

Om bingokaarten te kopen, heb je uiteraard geld nodig. Dit kun je op je account storten middels onder andere Moneybookers, Neteller en Click and Buy. Ook kun je betalen met een creditcard, middels een bankoverschrijving. Direct na het storten van saldo, kun je starten met bingo spelen.