ShinyBingo is een goede site voor iedereen die graag bingo wilt spelen. Maar is het ook geschikt voor de liefhebbers van kienen? Dit is een spel dat erg op bingo lijkt, maar toch net iets anders is. Kun je kienen bij ShinyBingo en zo ja, waar dan?

Meldf je aan bij ShinyBingo.com

Wat kun je verwachten bij ShinyBingo?

website van shinybingo
De website van ShinyBingo

Op ShinyBingo is het mogelijk om bingo te spelen. Dit doe je online en je speelt tegen andere mensen. Dat betekent dat er altijd werkelijk iemand is die het het te winnen geldbedrag werkelijk krijgt. Je speelt dus niet tegen een computer, waarbij je wellicht in je nadeel bent. Net zoals met het bingo dat je kent van bijvoorbeeld een buurtvereniging, is het de bedoeling om de bingokaart als eerste te vullen. Mensen die dit heel snel voor elkaar krijgen, kunnen ook nog een jackpot in de wacht slepen. Dit zijn progressieve jackpots die behoorlijk hoog kunnen oplopen. Soms zijn ze duizenden euro’s hoog. Ook zijn er regelmatig evenementen waar je aan kunt deelnemen en waar gegarandeerde jackpots die je kunt winnen.

Wat is kienen?

Kienen is een spel dat eigenlijk lijkt op bingo, maar net wat anders is. Het grootste verschil is het aantal ballen: je speelt met 90 ballen in plaats van 75. Ook is het grit waar je de cijfers op afstreept iets anders en moet je in totaal 15 cijfers afstrepen. Bij een volle kaart win je.

Kom ook online kienen spelen, klik hier!

Kun je kienen bij ShinyBingo?

Bij ShinyBingo kun je zeker kienen. Dit kun je in de speelkamers doen waar met 90 bingoballen wordt gespeeld. Dit zijn er best veel en je hebt dus genoeg keuze. Je kunt overal ook precies zien hoeveel je per bingokaart moet betalen. Hierdoor is het lekker overzichtelijk.

Evenementen met kienen

Er worden geregeld evenementen georganiseerd bij ShinyBingo. Hier vallen gegarandeerde jackpots. Soms kun je zeker de alsmaar groeiende kamerjackpot winnen, maar het komt ook voor dat er meerdere jackpots te winnen zijn, die allemaal een vast bedrag hebben. Bijvoorbeeld vijf keer 25 euro. Voor de liefhebbers van kienen zijn er ook genoeg evenementen te vinden. Deze staan vooraf ook altijd aangekondigd op bijvoorbeeld de website. Ook per e-mail kun je dit soort aankondigingen verwachten. Het is zeker de moeite waard om aanwezig te zijn bij deze evenementen, want de winkans is een stuk hoger en het is daarnaast lekker spannend.

Bezoek ShinyBingo.com