Online bingo spelen kan heel gemakkelijk bij Jogobingo. Je kunt hier ook prima bingo spelen voor geld. Hoeveel geld kun je storten en op welke manieren kun je dit allemaal doen? En waarom zou je geld moeten storten in plaats van in de gratis bingokamers spelen?

Informatie over Jogobingo

Jogobingo is een platform waar je online bingo kunt spelen. Als je hier een account hebt, dan kun je meespelen in zowel de betaalde bingokamers als de gratis bingokamers. In beide type kamers kun je leuke geldprijzen winnen. Behalve dat je er prijzen mee kunt winnen, is het natuurlijk ook heel erg leuk om mee te spelen. Bingo is immers een spannend en interessant spel. Je kunt ervoor kiezen om Bingo te spelen voor geld. Hoe werkt dit?

Geld storten

Het storten van geld bij Jogobingo is heel gemakkelijk. Je kunt op verschillende manieren betalen, namelijk:

  • Telefonisch
  • Paysafecard

Je kunt al geld storten vanaf 40 cent. Dit kun je doen door telefonisch een bedrag te storten. Uiteraard kun je zelf bepalen hoeveel geld er op je account komt te staan. Dit kan een laag bedrag zijn. Op het scherm zie je precies hoe je geld kunt storten.

Waarom geen gratis spel?

Bij Jogobingo kun je ook gratis bingo spelen in de speciale free room. Waarom zou je geld storten in plaats van hier bingo spelen? Het grote nadeel van deze kamer is dat er maar beperkt ruimte is. Daarnaast kun je niet oneindig in de gratis bingokamer blijven spelen. Op een gegeven moment krijg je de melding dat je het spel moet verlaten of moet verhuizen naar een betaalde speelkamer. Je hebt dus per dag maar een beperkte tijd waarin je gratis kunt spelen. Een laatste reden om betaald bingo te spelen, is omdat je er fantastische geldprijzen mee kunt winnen. De jackpots in de betaalde kamers zijn doorgaans lekker hoog en kunnen je erg veel opleveren. En natuurlijk is het ook veel spannender om bingo te spelen voor geld. Je zit dan nog veel meer in het spel en dit maakt het ook meteen erg leuk om te doen.