jogobingo

Jogobingo is een multi player bingospel, waarbij je dus tegen meerdere mensen tegelijkertijd bingo kunt spelen. Bij Jogobingo kun je kiezen uit meerdere kamers waar je kunt spelen. Welke kamer je kiest, hangt af van hoeveel je per kaart wilt betalen. Er zijn kamers waar je voor tien cent een kaart kunt kopen, en kamers waar je voor vijftig cent een bingokaart kunt kopen. Ook zijn er bingokamers waar je voor de helft van dat bedrag terecht kunt. Er is in elke kamer een beperking qua aantal spelers in die kamer. Per speler mag je maximaal tien kaarten tegelijkertijd bespelen.

Hoe werkt bingo bij Jogobingo?

jogobingo bingokaarten

Bingo werkt bij Jogobingo eigenlijk hetzelfde als bij andere aanbieders. Je moet 24 getallen in totaal afgevinkt hebben om bingo te behalen. De getallen staan niet op volgorde afgedrukt, waardoor je ontzettend veel verschillende combinaties hebt. Het komt dan ook vrijwel nooit voor dat twee spelers met dezelfde kaart aan het spelen zijn. Wel kan het natuurlijk zo zijn dat twee bingoërs tegelijkertijd bingo weten te behalen. Als dat het geval is, verdeelt Jogobingo het bedrag in de prijzenpot over beide deelnemers, naar het aantal kaarten. Heeft speler A dus op drie kaarten tegelijkertijd bingo en speler B slechts op één kaart, dan wordt de pot verdeeld in 75% en 25% over speler A en speler B.

De superronde van Jogobingo

Bij Jogobingo kun je op meerdere manieren prijzen winnen dan alleen met een volle rij, volle kaart of een vol patroon. Er is namelijk ook nog de zogeheten Superpot, die je kunt winnen in de Superronde . De Superronde zal van start gaan zodra een bepaald aantal kaarten is verkocht in een kamer. Hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe sneller de Superronde dus start. Tijdens een Superronde wordt de pot voor de patroonprijs aangevuld met €7,50. In de pot voor de volle kaart wordt zelfs €17,50 extra ingebracht. Dit zijn dus twee prachtige kansen op een mooi geldbedrag.

Geld storten bij Jogo bingo

Wanneer je kans wilt maken op de fantastische geldprijzen bij Jogo bingo, kun je ervoor kiezen om voor echt geld te gaan spelen. Je kiest dan in je account voor Play for Real, en daarna kun je bellen naar één van de aangegeven betaaltelefoon nummers. Hier word je voorzien van een code, die je op je account in kunt voeren. Op deze manier kun je eenvoudig je speeltegoed opwaarderen en bingo gaan spelen bij Jogobingo.