In de afgelopen jaren is Bingolot uitgegroeid tot de grootste aanbieder van online bingo. Hier vind je vele honderden bingoërs die tegelijkertijd bingo spelen in één van de meer dan veertig bingokamers die Bingolot heeft. Dit populaire, spelvriendelijke bingospel is ideaal voor zowel ontspanning als gezelligheid. Je kunt namelijk met al je vrienden en bekenden spelen en chatten bij Bingolot.

Bingoën bij Bingolot

bingolot

Meespelen met één van de bingospellen bij Bingolot is kinderlijk eenvoudig. Je hebt de keuze uit gratis meespelen voor kleine geldprijzen en betaald meespelen met grotere geldprijzen. Waar je ook voor kiest: bij Bingolot heb je gegarandeerd een fantastische tijd. De bingogames van Bingolot zijn gemaakt in Flash, wat inhoudt dat je niets hoeft te downloaden om bingo te kunnen spelen. Het enige wat je nodig hebt is een paar tellen geduld, en daarna kan de pret beginnen. De fraaie spelomgeving en het speelgemak van deze aanbieder ga je zeker waarderen.

Kiezen voor het juiste bingospel

bingokamers

Van tijd tot tijd opent Bingo lot gratis bingorooms. Hier kun je bingoën zonder dat het je ook maar één cent kost. Hier kun je kleine geldprijzen winnen die je op kunt sparen om uit te laten betalen op je bankrekening. Natuurlijk kun je de hier gewonnen geldprijzen ook gebruiken om in één van de betaalde bingokamers kaarten te kopen en daar bingo te spelen om de grotere geldprijzen in de wacht te slepen. In dergelijke kamers worden verschillende kaartprijzen en aparte maximum aantallen kaarten per speler gehanteerd.

Bingo spelen bij Bingolot

Wil je speeltegoed kopen om bingo te kunnen spelen bij Bingolot, dan heb je hier diverse mogelijkheden voor.

Vervolgens kun je een bingokamer uitzoeken om bingo te spelen. Bij Bingolot duurt elke spelronde zes minuten, dit is inclusief de tijd om kaarten te kopen. Je kunt vervolgens achterover gaan zitten en kijken welke ballen uit de molen komen rollen. Je hoeft niets zelfs af te strepen, dit wordt allemaal automatisch door de computer gedaan. Tijdens de bingorondes kun je dan ook gezellig chatten met alle andere spelers die in de kamer aanwezig zijn. Je kunt zelfs per ronde automatisch kaarten kopen.

Bonus bij Bingolot

bonuspot bingolot

Met een volle rij/patroon en een volle kaart kun je een prijs winnen, maar er is nog een manier waarop je een prijs in de wacht kunt slepen. Het gaat hier om de Bonuspot. Er wordt een speciale bonusronde gestart nadat er gedurende een langere periode een x aantal kaarten in een kamer is verkocht. Deze Bonuspot kun je beschouwen als een spaarpot. De opgebouwde pot wordt nog eens verhoogd met €7,50 voor de patroonprijs en €17,50 voor volledig bingo. De te winnen prijs kan dus aardig oplopen!