Eén van de voornaamste redenen om je aan te melden bij Bingocams, is om te spelen voor jackpots. Deze jackpots kunnen namelijk erg hoog oplopen en leveren je vaak duizenden euro’s op. Waar moet je zoal rekening mee houden als je voor jackpots wilt spelen bij Bingocams?

Wat is Bingocams precies?

Bingocams is een website waar je je voor aan kunt melden. Op de website kun je online bingo spelen en hier valt geld mee te winnen. Er zijn verschillende leuke geldprijzen te winnen en de meest belangrijke zijn de jackpots die behoorlijk hoog kunnen oplopen. Juist omdat de jackpot zo hoog is, is het spel bijzonder spannend om te spelen. Je kunt tijdens het spelen met andere spelers chatten en het is ook mogelijk om je webcam aan te zetten. Als je webcam aanstaat, kun je zelfs wat extra geldprijzen winnen met je live winmomenten. Dit is een leuke bonus bovenop het bedrag dat je gewonnen hebt.

Meld je aan bij Bingocams

Jackpots van Bingocams

Bingocams heeft verschillende bingo speelkamers en iedere kamer is voorzien van een jackpot. Dit zijn allemaal progressieve jackpots. Dit betekent dat de jackpot iedere keer als er iemand meespeelt een beetje stijgt. Het bedrag van de jackpot kan hierdoor per kamer verschillen. Als de jackpot valt, zal deze worden gereset en stijgt deze opnieuw langzaam. In de meeste gevallen winnen mensen duizenden euro’s met de jackpot tijdens hun potje bingo.

Hoe kun je de jackpot winnen?

Om de jackpot te kunnen winnen, moet je ervoor zorgen dat je een volle kaart haalt binnen een aantal ballen. In de kamers met 75 ballen moet je dit binnen 40 ballen voor elkaar krijgen en in de kamers met 90 ballen moet je dit binnen 48 ballen zien te krijgen. Let wel goed op, want je kunt alleen de jackpot winnen wanneer je in de afgelopen maanden tenminste één betaling hebt gedaan op je account. Het volstaat dus niet om enkel te spelen met gratis speelgeld. Een kleine storting van een euro kan al voldoende zijn om de jackpot te winnen.

Hoe geld storten?

Geld storten kan bij Bingocams op verschillende manieren. En dit is dus iets dat je sowieso moet doen wanneer je wilt spelen voor jackpots bij Bingocams. Tussen de vele betaalmogelijkheden zit er ongetwijfeld iets bij waar jij graag mee wilt betalen.

Gegarandeerde jackpots

De beste kans om een jackpot te winnen is tijdens een evenement. Vooraf wordt dan aangekomen dat de jackpot van een speelkamer gegarandeerd zal gaan vallen. In alle andere kamers heb je deze garantie niet. Houd er wel rekening mee dat er meestal meer mensen aanwezig zijn in de kamer, wanneer zij weten dat de jackpot gegarandeerd zal vallen.

Bezoek Bingocams