Wil je voor geld spelen bij Bingocams? Dan kan dat heel gemakkelijk! Er zijn namelijk verschillende manieren om geld te winnen op deze website. Hoe werkt dit precies en waar moet je rekening mee houden? Welke tips zijn er om meer geld te winnen?

Wat is Bingocams

Bingocams is een website waar je bingo kunt spelen en tegelijkertijd je webcam aan kunt zetten. Het bingospel is erg gezellig, omdat er ook een chatbox aan vast zit, waar je met andere mensen kunt praten over allerlei onderwerpen. Maar natuurlijk draait het vooral om het bingospel. Hier vallen prijzen mee te winnen en als je geluk hebt, win je zelfs de jackpot. Deze kan behoorlijk hoog oplopen. Maar er zijn nog meer manieren om geld te winnen bij Bingocams.

Meld je aan bij Bingocams

Voor geld spelen bij Bingocams

Bij Bingocams is de beste manier om voor geld te spelen: spelen! Speel bingo, koop bingokaarten en zorg dat je als eerste een volle lijn, patroon of kaart hebt. Dit levert je altijd wat geld op. Hoeveel geld je wint is afhankelijk van het aantal spelers in de kamer. Hoe meer spelers er zijn, hoe hoger het geldbedrag is dat je kunt winnen. Eventueel kun je met meerdere kaarten tegelijk spelen, zodat je de winkans iets kunt verhogen.

Gebruik gratis speelgeld

Je krijgt op verschillende manieren gratis speelgeld op Bingocams. Je kunt dit bijvoorbeeld krijgen door je aan te melden, door een eerste keer geld te storten of door wekelijkse bonus codes die je per mail krijgt te verzilveren. Wanneer je het speelgeld gebruikt om mee te spelen, hoef je zelf geen of minder geld te storten en loop je dus ook minder risico wanneer je probeert om geld te winnen bij Bingocams.

Zet je cam aan

Een goede tip is om je webcam aan te zetten tijdens het spelen. Wanneer je deze aan hebt staan, krijg je sowieso al meer kansen om extra speelgeld te krijgen. Erbij opgeteld kun je met je live winmoment extra geld winnen. Het kan dus een goede manier zijn om je webcam aan te zetten. Je kunt er zomaar mee verrast worden en extra geld winnen. Let wel op dat je de website toestemming moet geven om jouw live winmoment op de website te publiceren. Alleen zo kun je extra geld winnen.

Jackpot winnen?

De jackpot kun je alleen winnen wanneer je in de afgelopen drie maanden tenminste één keer een storting op je account hebben gedaan. Dit kan ook een lage storting zijn, van een paar euro. Wanneer je dus wilt winnen voor de jackpot, kun je niet enkel spelen met gratis speelgeld. Dit is belangrijk om goed in de gaten te houden.

Zorg dat je bij evenementen bent

Regelmatig zijn er evenementen bij Bingocams. Hier vallen vaak extra prijzen of zal de jackpot gegarandeerd vallen. Een goede reden dus om hierbij aanwezig te zijn. Deze evenementen worden altijd op tijd aangekondigd, zodat je ervoor kunt zorgen dat je er ook bij bent.

Bezoek Bingocams