Heb jij een account bij Bingocams? Dan kun je heel gemakkelijk je tegoed opwaarderen. Hoe kun je tegoed opwaarderen bij Bingocams? Waar moet je zoal op letten?

Wat is Bingocams?

Bingocams is een website waar je online bingo kunt spelen. Dit kun je tegen andere spelers spelen. Het spel is hierdoor lekker spannend, omdat je niet tegen een computer speelt, maar daadwerkelijk tegen anderen strijdt. Als jij de eerste bent met een volle lijn, een patroon of een volle kaart hebt, dan win je en dit kan je een leuk geldbedrag opleveren. De jackpot kan zelfs erg hoog oplopen, waardoor je kans kunt maken op duizenden euro’s. Leuk aan Bingocams is ook dat je je webcam aan kunt zetten tijdens het spelen. Als je dit doet, kun je extra geld winnen met jouw live winmomenten. Om te kunnen spelen, is het wel handig om geld te opwaarderen bij Bingocams. Hoe doe je dit?

Meld je aan bij Bingocams

Hoe opwaarderen bij Bingocams?

Wanneer je geld wilt opwaarderen bij Bingocams, dan kun je dit doen door de instructies op het scherm te volgen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden om tegoed op je account te storten.

Je kunt zelf bepalen welke betaalmogelijkheid je gebruikt en ook kun je zelf bepalen hoe hoog het bedrag is dat je zult storten. Het is absoluut niet moeilijk en wanneer je gewoon doet wat er op het scherm staat, kan er weinig mis gaan.

Bonus eerste storting

Ga je voor het eerst je tegoed opwaarderen bij Bingocams? Dan krijg je een leuke bonus. Je ontvangt dan namelijk 200 procent aan extra speeltegoed. Stort jij dus 10 euro? Dan ontvang je nog eens 20 euro dat je vrij kunt gebruiken om mee te spelen op Bingocams. Deze bonus krijg je slechts één keer.

Waarom tegoed opwaarderen?

Er zijn wekelijks bonussen te krijgen, zodat je altijd wel wat speelgeld hebt. Waarom zou je er dan voor kiezen om je tegoed op te waarderen? Je hebt dan sowieso meer mogelijkheden om bingo te spelen, maar ook goed om te weten is dat je de jackpot alleen kunt winnen wanneer je in de afgelopen maanden tenminste één keer geld hebt gestort op je account.

Bezoek Bingocams