Voor de liefhebbers van kienen is er lang niet altijd wat te vinden. Vaak wordt er namelijk gewoon bingo aangeboden dat gespeeld wordt met 75 ballen. Geen nood! Want je kunt kienen bij Bingocams. Hier zijn allerlei leuke mogelijkheden voor en je kunt er geld mee winnen.

Informatie over Bingocams

Bingocams is een website die zeer geschikt is voor iedere bingoliefhebber. Het is een site met talloze bingokamers waar je naar hartenlust lekker uitgebreid bingo kunt gaan spelen. Bingocams is extra bijzonder, omdat je de mogelijkheid hebt om je webcam aan te zetten. Dit is niet verplicht, maar kan wel een leuke extra functie bieden. Je kunt hiermee namelijk meer geldprijzen winnen. Met jouw live-winmoment kan er namelijk meer geld binnengehaald worden. Behalve de webcam is er ook nog een chatbox in iedere speelkamer en hierdoor is Bingocams een zeer interactieve website waar je als lid veel plezier aan kunt hebben.

Meld je aan bij Bingocams

Wat is kienen?

Kienen is een variant van bingo die erg op bingo lijkt, maar toch ook wel wat verschillen kent. Kienen wordt gespeeld met 90 ballen en niet met 75 ballen zoals we van bingo zijn gewend. Ook is de kaart waar je de cijfers op moet afstrepen anders. Deze bestaat namelijk uit drie horizontale rijen. Op iedere rij staan negen vakjes, maar vijf willekeurige van deze vakjes zijn ingevuld met een cijfer dat afgestreept dient te worden. In totaal zijn er dus vijftien vakjes die je kunt afstrepen. Wanneer je een hele horizontale lijn of een volle kaart als eerste kunt afstrepen, win je.

Kienen bij Bingocams

Je kunt bij Bingocams ook kienen. Hier zijn speciale bingokamers voor ingericht. Deze vind je in de bingolobby onder de kamers met 90 ballen. Dit zijn allemaal kienspellen en deze kun je dus gewoon en gemakkelijk spelen bij Bingocams. En als je eens een beetje afwisseling wilt, dan kun je ook een spel spelen met 75 bingoballen. Er is sowieso altijd wel een bingokamer waar je kunt kienen geopend. Let er wel op dat het in de ochtenden en de nachten vaak wat minder druk is en er soms maar een paar spelers aanwezig kunnen zijn. De jackpots kunnen behoorlijk hoog oplopen. Om deze te kunnen winnen moet je de kaart vullen binnen een bepaald aantal bingoballen. Het precieze aantal dat je hiervoor nodig hebt staat altijd aangegeven in de speelkamer.

Speciale evenementen

Regelmatig zijn er allerlei speciale evenementen bij Bingocams. Deze worden altijd aangekondigd op de website of via je e-mail. Tijdens deze evenementen kun je extra prijzen winnen. Zo zijn er bijvoorbeeld gegarandeerde jackpots te winnen en zijn er soms ook evenementen waar je duizenden euro’s mee kunt winnen. Dit soort evenementen zijn er ook regelmatig speciaal voor het kienen. Wanneer jij dus van kienen houdt en graag nog meer geld wilt winnen, dan moet je dit soort evenementen zeker in de gaten houden. Hier kun je namelijk flink wat geld mee winnen als jij als eerste je bingokaart weet te vullen.

Bezoek Bingocams