Bingocams heeft een toernooi georganiseerd waarin spelers gedurende 11 weken lang, vanaf 1 oktober, Golden Bingo Balls kunnen winnen. Met deze Golden Bingo Balls krijg je gratis toegang tot een wekelijkse jackpot en je maakt bovendien kans om mee te doen aan een van de drie grote finales die op 19 december plaats zal vinden. Als je met je Golden Bingo Balls de top 300 hebt bereikt, dan doe je mee aan de finale van de Golden Ticket Tournament. In dat toernooi wordt er gegarandeerd €100.000 weggegeven.

Bezoek Bingocams

Het winnen van Golden Bingo Balls door een jackpot

Een plaats in de finale van de Golden Ticket Tournament kan verkregen worden door zo veel mogelijk Golden Bingo Balls te verzamelen. Je kunt door een jackpot te winnen in Golden Room 90 of 75 tien van deze ballen winnen. Daarnaast kun je 5 ballen krijgen door een jackpot te winnen in de Laser en Jumping Jackpots, Rollover Riches en andere gegarandeerde jackpotten die elke maand bekend gemaakt zullen worden.

Het winnen van Golden Bingo Balls op andere manieren

Golden Bingo Balls kunnen ook verkregen worden door te wedden op slotmachines. Als je tussen €50 en €100 wed op een spel, dan kun je 1 bal winnen. Wanneer je tussen €100 en €1000 per week wed op zo’n kansspel, dan win je 3 ballen. Meer dan €1000 per week wedden levert 5 ballen op. Daarnaast kun je ook 5 ballen verdienen door je eerste storting op de site te maken.

Golden Free prijzen

Met de Golden Bingo Balls kun je niet alleen een plaats in de finale van de Golden Ticket Tournament veroveren, maar je kunt ook elke week uitgenodigd worden voor de Golden Free als je minimaal 1 Golden Bingo Ball in de voorgaande week hebt verdiend. In die Golden Free kamer maken alle spelers kans om 5x€50 te delen en 5 Golden Bingo Balls te krijgen. De Golden Free is elke maandag vanaf 10 oktober open.

Drie finales van de Golden Ticket Tournament

Er worden drie finales gehouden in de Golden Ticket Tournament. Wanneer je tot de top 300 spelers behoort, krijg je een uitnodiging voor de eerste finale. Behoor je tot de top 200 spelers, dan krijg je een uitnodiging voor zowel de eerste als de tweede finale. De top 100 spelers worden voor alle drie finales uitgenodigd.

Speel mee voor de finales

Hoofdprijzen

Alle drie finales vinden plaats op 19 december. De eerste finale vindt plaats om acht uur ’s avonds en daar kun je €10.000 winnen. De tweede finale zal plaats vinden om negen uur ’s avonds. In deze finale is €20.000 te winnen. In de derde finale, die plaats zal vinden om tien uur ’s avonds, is €50.000 te winnen.

Prijzen voor de top 10 spelers

De top 10 spelers die de meeste Golden Bingo Balls hebben verdiend, krijgen niet alleen toegang om bingo te spelen in de drie finales van de Golden Ticket Tournament, maar zij krijgen ook geldprijzen. De persoon met de meeste Golden Bingo Balls aan het einde van het toernooi krijgt €2000, de tweede plaats krijgt €1000 en de derde plaats krijgt €750. De personen die op plaats 4 tot en met 10 geëindigd zijn, krijgen elk €100.

Voorwaarden

Spelers moeten rekening houden met een aantal voorwaarden. Spelers die uitgenodigd zijn voor meerdere finales mogen niet meedoen aan de tweede of derde finale als zij de eerste of tweede finale gewonnen hebben. Daarnaast heeft Bingocams het recht om deze promotie op elk moment te veranderen. Ook heeft Bingocams het recht om het bedrag van de jackpot te veranderen.

Bezoek de website van Bingocams