Vind jij Bingo leuk en wil je ook nog eens bingo spelen voor geld? Dat kan bij Bingocams. Waar moet je zoal rekening mee houden om dit voor elkaar te krijgen? Hoe kun je geld winnen bij Bingocams, zonder zelf te veel geld uit te geven?

Wat is Bingocams?

Bingocams is een leuke website, waar je online bingo kunt spelen. Tijdens het spel is er een chatbox, zodat je ook met andere spelers kunt praten, maar tevens heb je te maken met een leuk spannend element. Met Bingocams valt namelijk geld te winnen! Wanneer jij als eerste bingo wint, dan levert het je geld op. En de jackpot kan ontzettend hoog oplopen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je geld wint, zonder het meteen veel uit te geven? Waar moet je op letten?

Meld je aan bij Bingocams

Maak gebruik van bonussen

Er zijn bij Bingocams verschillende bonussen te krijgen:

  • De aanmeldbonus (5 euro speeltegoed bij het aanmaken van je account)
  • De welkomstbonus (200% extra speeltegoed bij je eerste storting)
  • De wekelijkse bonus (iedere week wat speelgeld via een bonuscode die je per mail krijgt)

Wanneer je deze bonussen gebruikt, kost het je geen geld, maar kun je wel gewoon geld winnen. Vergeet dus geen gebruik te maken van de bonussen.

Stort een keer geld

Het klinkt misschien niet als iets waar je gemakkelijk geld mee kunt winnen, maar het tegendeel is waar: alleen wanneer je in de afgelopen 3 maanden tenminste één keer geld hebt gestort, kun je kans maken op de jackpot. Het is dus belangrijk om wel geld te storten en niet alleen te spelen met je wekelijkse gratis bonuscodes. Een laag bedrag van een paar euro is al voldoende om kans te kunnen maken op de jackpot.

Zet je webcam aan

Bij Bingocams is het mogelijk om te spelen met je webcam aan. Dit levert een aantal leuke voordelen op. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig een minigame spelen voor extra speelgeld, maar ook worden er extra bonussen en geldbedragen vergeven voor jouw live winmoment. Lekker met de webcam aan spelen dus, want dit kan je alleen maar geld opleveren.

Bezoek Bingocams