Eén van de vele aanbieders van online bingo is BingoCams. In vergelijking met andere aanbieders van online bingo, biedt BingoCams een leuke extra. Je kunt namelijk webcam chatten met je medespelers. Bij veel aanbieders is het mogelijk om te chatten met je medespelers, zo ook bij BingoCams. Wat extra is ten opzichte van vele andere aanbieders, is dus dat je de webcam aan kunt zetten tijdens het spelen. Dit is een optie, het is niet verplicht. Chat je liever zonder dat je webcam aan staat, dan is dat uiteraard ook goed.

Bezoek Bingocams

Bingo spelen bij BingoCams

Je kunt een gratis account aanmaken bij Bingo Cams om mee te spelen. Als je ingelogd bent op dit account, kun je mee gaan spelen met de bingo. Je kiest vervolgens een kamer uitkiezen waar je wilt bingoën. Baseer je keuze bijvoorbeeld op het aantal spelers in de kamer, of op de prijs die je per bingokaart moet betalen. Hoe meer je betaalt per bingokaart, hoe hoger de te winnen prijs is, zo geldt over het algemeen.

verschillende bingo kamers

Ben je in een kamer aan het spelen, en vind je het er toch niet zo leuk, dan kun je eenvoudig wisselen van kamer. Wil je wat minder inzetten per kaart, dan kan dat door naar een goedkopere kamer te gaan. Wil je juist meer risico nemen, dan kun je naar een kamer gaan waar de bingokaarten wat duurder geprijsd zijn. Vind je het te druk met chatten, kun je naar een kamer gaan waar het rustiger is. Wil je juist meer van die gezelligheid, verkas dan naar een kamer waar meer spelers aanwezig zijn. Het is zeker mogelijk om van kamer te wisselen, dus gebruik ook gerust deze mogelijkheid als je graag naar een andere kamer zou willen gaan.

prijs per bingokaart

BingoCams: prijzen en bonussen winnen

bingokaarten kopen

Ben je in een bingokamer aan het spelen, dan kun je daar kaarten kopen voor de eerstvolgende speelronde. Zodra de teller op nul staat, start een nieuwe ronde en zie je de ballen die getrokken worden in beeld verschijnen. Staat het getrokken nummer op één van jouw bingokaarten, dan wordt deze automatisch afgestreept. Heb je één horizontale lijn vol – als eerste speler van de ronde – dan win je het bedrag dat vermeld staat bij Lijn 1. Het bedrag dat achter Lijn 2 vermeld staat, mag je bijschrijven als je als eerste speler twee horizontale lijnen vol hebt. Zijn alle nummers op je bingokaart afgestreept, dan win je de prijs die achter Volle kaart staat. Dit werkt dus heel eenvoudig, en is voor alle spelers duidelijk.

Speel mee voor echte prijzen, meld je hier aan

te winnen prijzen

Met de kaarten die je gekocht hebt, kun je ook bonussen winnen. Weet jij een volle kaart te halen met de eerste 40 getrokken ballen, dan is de Room Jackpot voor jou. Lukt het je om een volle kaart te behalen met 32 getrokken ballen, dan is de progressieve jackpot voor jou. Zodra er bingo is gevallen, stopt de speelronde. De prijzen en eventuele bonussen worden dan uitgekeerd, en vervolgens kunnen alle spelers indien gewenst weer kaarten kopen voor de volgende ronde. Vervolgens zal een nieuwe ronde starten, en begint het bovenstaande verhaal weer van vooraf aan.

Saldo opladen bij BingoCams

Als je voor echt geld wilt gaan spelen, zul je geld op je account moeten zetten. Bij BingoCams kan dit op meerdere manieren. Drie van de betaalmogelijkheden zijn , PayPoint, Moneybookers en Neteller. Heb je dit niet, dan kun je kiezen één van de andere aanwezige opties

Meld je aan bij Bingocams