5 euro gratis
5 euro gratis

ShinyBingo is er zó van overtuigd dat spelers die zich eenmaal ingeschreven hebben zullen blijven spelen, dat er – volkomen kosteloos – 5 euro aanmeldingsbonus geboden wordt. Dit gebeurt geheel automatisch. Op de homepagina van bingosite ShinyBingo èn in het menu boven staat er groot ‘Join Now’ (Schrijf nu in). Na invullen van de vereiste gegevens en het activeren van de account middels de link in de e-mail die er gestuurd wordt, staat er linksboven onder ‘Your Balance Summary’ direct €5 bonuskrediet genoteerd waarmee meteen gespeeld kan worden, nog voor er enige geldstorting is verricht.

Meld je aan voor de 5 euro aanmeldingsbonus, klik hier

Aanmeldingsbonus vrijspelen

Bonustegoed en met bonustegoed gewonnen prijzen worden niet zomaar in contanten omgezet. Daar zijn enkele regels aan verbonden. Deze kunnen onder andere in de algemene voorwaarden van ShinyBingo bekeken worden. Voor de gratis aanmeldingsbonus geldt dat deze 10x rondgespeeld moet worden. Dit wil zeggen dat deze 5 euro 10 keer moeten zijn aangewend om bingokaarten te kopen. Hierna wordt de bonus vrijgegeven, mèt het prijzengeld dat hier eventueel mee gewonnen werd, en overgezet naar de contantenteller, weergegeven als ‘Cash’ onder ‘Your Balance Summary’.

vrijspelen van de gratis bonus welke je bij aanmelding krijgt
Voortgang van het vrijspelen van je gratis bonussen zijn zeer gedetailleerd in kaart gebracht.

Bonussen algemeen

In het linkermenu kan doorgeklikt worden naar het bonusoverzicht (Bonus Report), waarin ShinyBingo van moment tot moment bijhoudt hoe vaak bonussen nog moeten worden ingezet, ook de aanmeldingsbonus.
Let op:

  • Geldig voor het rondspelen zijn alleen bingopotjes waar minimaal 5 spelers aan meedoen. Bij twijfel achteraf kan altijd het speeloverzicht gecheckt worden (Games Played), dat de win- en inzetgeschiedenis (Win history/Bet history) laat zien, inclusief het aantal deelnemers per spel.
  • Met bonuskrediet gewonnen prijzen worden ook alleen aan het bonustegoed toegevoegd.
  • Zodra er geldstortingen plaatsvinden worden bij aankoop van bingokaarten automatisch eerst de contanten opgebruikt. Het bonuskrediet, evenals het aantal keer dat dit nog moet worden rondgespeeld, blijft dan staan.

Bezoek ShinyBingo.com

Nog meer gratis bingo

Op gezette tijden verrast ShinyBingo trouwe spelers met gratis speeltegoed ter waarde van bijvoorbeeld €2. Dit wordt via e-mail doorgegeven dus de inbox moet regelmatig worden geraadpleegd, want dit soort offertes zijn aan tijdslimieten gebonden. Het toevoegen van het gratis speeltegoed aan het bonuskrediet gaat via de knop ‘Deposit’ in de eigen account. In het opwaardeerscherm is ook een optie ‘Bonus/Enter free bonus code’. Hier moet de code uit de e-mail worden ingevuld.

gratis bingokamers
Gratis Bingokamers

En dan zijn er nog de ‘Gratis Kamers’, waar dagelijks gratis speelrondes beschikbaar worden gesteld. De enige voorwaarde voor deelname is dat er in de afgelopen 24 uur dan wel 14 dagen minimaal €10 is gestort. In de ‘Magic Money’ kamer is er om 22:30 een totale prijzenpot van maar liefst €75! In de ‘Fantasy Freebie’ kamer wordt er gespeeld om 10:30, 14:00, 18:30 en 23:00. In deze kamers maak je wel geen kans op de progressieve jackpots.